Comunicat de presă demarare proiect SC VENUS IMPACT SRL

Data publicării 02.08.2018

ANUNȚ DE PRESĂ  

                    SC VENUS IMPACT SRL, cu sediul în Municipiul Alba Iulia, str. Vasile Alecsandri, nr. 68, jud. Alba, derulează, începând cu data de 06.03.2018, proiectul „DIVERSIFICAREA ACTIVITĂȚII MERCUR EVENT SRL”, în baza contractului de finanțare nr. 1310/06.03.2018.

             Proiectul  „DIVERSIFICAREA ACTIVITĂȚII MERCUR EVENT SRL”, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat de către SC VENUS IMPACT SRL și are o valoare totală de 1.298.913,43 lei, din care 74.808,25 lei reprezintă finanțare nerambursabilă. Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat la nivel național de către Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, în calitate de Autoritate de Management, iar la nivel regional de către ADR Centru, organism intermediar al programului ce monitorizează implementarea acestui proiect.

                    Scopul proiectului este crearea unui centru de excelență în domeniul producției de uși din metal, unic la nivel local/regional, cu o infrastructură și echipamente la un înalt grad competitiv pe plan regional, menit să contribuie la reducerea decalajelor existente între regiunea CENTRU și alte regiuni ale țării.

                  Datorita implementării proiectului societatea va fi dotată cu echipamente moderne, de top, care să beneficieze de personal calificat, cu expertiza în utilizarea infrastructurii.

                      Datorită implementării proiectului societatea va fi dotată cu 11 echipamente de producție, precum și angajarea a 5 persoane până la finalul perioade de implementare dintre care 2 persoane din medii defavorizate.

Tel. 0729.399.891
e-mail: publicitate@unirea-pres.ro

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...