Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Comunicat de presă Corneliu Mureșan | Heliportul ”Mureșan”, din orașul Câmpeni,  mai aproape de realizare!

Bogdan Ilea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Comunicat de presă Corneliu Mureșan | Heliportul ”Mureșan”, din orașul Câmpeni,  mai aproape de realizare!

Consilierii locali ai PSD din orașul Câmpeni au votat și susținut, în ședința Consiliului Local de astăzi, proiectul de hotărâre care prevede declanșarea procedurii de expropriere a terenului pe care va fi amenajat heliportul din oraș și unde, de asemenea, va fi construită o bază sportivă. Investiția a fost propusă pentru prima dată de către subprefectul Corneliu Mureșan.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Heliport în Munții Apuseni este necesar pentru salvarea pacienților critici, care vor putea fi transferați către marile centre universitare într-un timp mult mai scurt. Această inițiativă face parte dintr-un efort mai amplu al PSD Alba de a îmbunătăți sistemul de sănătate și infrastructura medicală din județ.

Heliportul de la Câmpeni a fost propus, pentru prima dată, de către subprefectul Corneliu Mureșan, fost consilier județean. La începutul anului 2024, Corneliu Mureșan, alături de ceilalți consilieri județeni social-democrați, a depus un amendament pentru bugetarea primelor fonduri necesare pentru realizarea investiției.

Construcția unui heliport la Câmpeni este extrem de importantă, și poate face diferența dintre viață și moarte pentru pacienții critici din zonă, în contextul în care transportul cu ambulanța, până la marile centre universitare, se poate realiza doar în câteva ore bune, având în vedere infrastructura rutieră din zona de munte.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024, și-au depus candidatura 7 candidați. Până la data publicării acestui articol, doar 5 au fost validați. Candidaților Nicola Adrian de la Partidul Național […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea