Comunicat de presă| Claudiu Răcuci (PNL) – Economia răspunde pozitiv la măsurile liberale. Până la finalul anului am putea să recuperăm pierderile produse de pandemie

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Deputatul PNL Claudiu Răcuci anunță că la două luni de la prezentarea Planului de investiții și de relansare economică, cel mai amplu și mai ambițios program de investiții pe care și l-a propus vreodată un Guvern din România, Guvernul Orban a reușit să adopte cea mai mare parte dintre actele normative necesare:

„Astăzi, Guvernul PNL a lansat aplicația informatică în vederea obținerii granturilor de 1 miliard de euro. Este încă o măsură dintre zecile de măsuri economice pe care PNL le ia pentru a ajuta economia și pentru a proteja locurile de muncă. Planul de investiții și de relansare economică devine pe zi ce trece realitate.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Trebuie spus că este cel mai puternic plan de reclădire a României din ultimii 30 de ani. Să nu uităm că acesta este numai începutul și că Guvernul și-a propus să aducă investiții și măsuri pentru economie de peste 100 de miliarde de euro în următorii 6-7 ani.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Dacă ne uităm la datele statistice care ne vin de la instituțiile specializate ale statului, putem să tragem singuri concluzia că mediul economic răspunde pozitiv la măsurile economice liberale. Astfel, potrivit datelor de la Inspecția Muncii, numărul de angajați din economie a rămas relativ neschimbat față de începutul acestui an, adică înainte de declanșarea pandemiei.

De asemenea, Institutul Național de Statistică ne-a dat ieri o veste bună despre revenirea pe plus a industriei românești, după ce, anterior, ne dăduse vești foarte bune despre investițiile nete în creștere și despre plusul înregistrat în sectorul construcțiilor. Faptul că economia răspunde pozitiv la măsurile economice ale Guvernului PNL, ne dă speranțe reale că până la finalul acestui an economia va recupera în cea mai mare parte pierderile suferite în primul semestru.

De asemenea, zecile de miliarde de lei investite de Guvern în investiții, cea mai mare cifră din ultimii zece ani, ne vor aduce cu siguranță resurse financiare mai multe în buget, astfel încât să asigurăm resursele necesare pentru creșterea reală a standardului de viață pentru pensionari, salariați și copii.”

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei