Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

COMUNICAT DE PRESĂ| Călin Gheorghe Matieș: „După ce ne-au luat de proști de peste 25 de ani, încă o (re)întoarcere în origini nu mai miră pe nimeni”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Călin Gheorghe Matieș: „După ce ne-au luat de proști de peste 25 de ani, încă o (re)întoarcere în origini nu mai miră pe nimeni”

Victoraș, cum este acum cu tonele de mesaje de susținere pentru Pleșa cu care trebuia adulat ”nemaivenitul” primar pesedist Pleșa?

Oare ce le mai spuneți acum oamenilor simpli, de caracter din PSD după ce i-ați forțat să îl laude pe Pleșa pentru cea mai ”înțeleaptă” decizie de a se înscrie în PSD? Vezi că dacă tot ești pe felie, pune-i piedică lui Găbiță, că ăsta dă buluc peste Ciucă și vă strică toată strategia aia făcut pe genunchi, prin anticamerele PE…


O are ce mesaje vor mai da acum Victoraș și ai lui când rămân fără raza lor de lumină de la lanterna fără baterii, Gabi Pleșa. Alooo! Vedeți că vă pleacă primarul Gabi Nemaivenit Pleșa în PNL… Nu că acolo s-ar face vreo petrecere de bun venit… Îi și văd pe unii cum plâng deja în pumni că și-au rupt gâtul încă înainte de a mai ajunge să candideze..

ȘI DA! Tocmai pentru că m-au scârbit jocurile de culise și blaturile PNL-PSD am ales să plec. Pentru că am promis că trebuie o schimbare și asta vom oferi și albaiulienilor, dar sigur și politicienilor din Alba! Să vă temeți de forța celor care nu mai acceptă blaturile pe banii noștri.

PS: Știți ce e tare: să nu te trimită nimeni în origini, dar să alegi să te duci singur. Asta pentru cunoscători. Nu de alta, dar poate primarul procesoman o mai pune de vreun proces.. Ce zici, Găbiță?


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO Srilankezii din România sărbătoresc Anul Nou pe malul râului Ampoi, la Alba Iulia. Muzică și mâncare tradițională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Srilankezii din România sărbătoresc Anul Nou pe malul râului Ampoi, la Alba Iulia. Muzică și mâncare tradițională Noul An srilankez este sărbătorit de comunitatea de srilankezi din România pe malul râului Ampoi, la Alba Iulia. La eveniment sunt prezenți sute de cetățeni din țara asiatică, care muncesc în România. Muncitorii din Sri Lanka au început […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea