Rămâi conectat

Politică Administrație

Comunicat de presă| Așa nu se mai poate! TREBUIE SĂ SCOATEM DIN NOU ROMÂNIA DIN CRIZĂ! (P)

Ziarul Unirea

Publicat

în

Decizia este la fiecare dintre noi. NOI, cei care iubim România asigurăm: testarea în masă, deschiderea afacerilor, a școlilor, Venitul Minim de Criză (VMC-2000lei/persoană) și sprijinul real al afacerilor: anularea unor obligații fiscale aferente anului 2021 pentru IMM-uri: impozitul pe profit, impozitul specific, impozitul pentru microintreprinderi, taxele și impozitele datorate activelor neutilizate din cauza restricțiilor și interdicțiilor administrative.

EI vor să concedieze bugetari, să taie pensii și salarii, să mărească TVA-ul și să scoată țara din criză pe spatele și suferința noastră.

Așa nu se mai poate! TREBUIE SĂ SCOATEM DIN NOU ROMÂNIA DIN CRIZĂ!

Ne asumăm PROmisiunea ieșirii din Criză! Pe 6 decembrie, votați Poziția 6 pe buletinul de VOT

Comandat de partidul PRO România, filiala Alba, cod unic mandatar financiar 11200008, publicat de SC Unirea Pres SRL, portal online: https://ziarulunirea.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | Mircea Hava, europarlamentar PNL: ”O piață liberă nu înseamnă o piață lipsită de orice reglementare”

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Comunicat de presă | Mircea Hava, europarlamentar PNL: ”O piață liberă nu înseamnă o piață lipsită de orice reglementare” O piață liberă nu înseamnă o piață lipsită de orice reglementare, o piață în care autoritățile privesc pasive la posibile abuzuri și manipulări de preț, lipsite de instrumente de intervenție. Era de dorit ca plafonarea la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare