Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Economie

Comunicat de presă: Anunț începere proiect „Proiect B & A PREFABRICATE SRL” cod SMIS 161491

Andreea Ștefan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Comunicat de presă

Societatea B & A PREFABRICATE SRL, în calitate de Beneficiar, implementează începând cu data de 06.06.2023 proiectul cu titlul „Proiect B & A PREFABRICATE SRL” în baza contractului de finanțare nr. 639/551/POC/4.1.1. BIS-C, încheiat cu Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operațional Competitivitate.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Obiectivul general al proiectului constă în consolidarea poziției pe piață a firmei în domeniul lucrărilor de construcții a drumurilor și autostrăzilor, după pierderea suferite în contextual crizei economice generate de pandemia de COVID-9. Premisa îndeplinirii acestui scop o reprezintă diversificarea activități prin utilizarea noilor tehnologii, astfel fiind necesară realizarea unei investiții în vederea achiziționării de utilaje moderne, de ultima generație, specific domeniului de activitate vizat.

Rezultatele finale în urma implementării proiectului determinate de atingerea obiectivelor general și specifice sunt:

– Dotarea societatii cu mijloace fixe performante, a unui incarcator multifuncțional cu brat telescopic care va asigura executarea lucrărilor de construcții a drumurilor și autostrăzilor și la un nivel calitativ superior a operațiunilor de excavare/ridicare/mutare în vederea creșterii gradului de tehnologizare, a unui mini-excavator electric care va ajuta tototdata la optimizarea procesului de executie și asigurarea protejării mediului înconjurător în urma utilizării unor utilaje prietenoase cu mediul prin diminuarea consumului de combustibil și reducerea emisiilor poluante, dar și a unui SISTEM AUTOMAT de ghidare care va reprezenta minim 10% din valoarea proiectului și va contribui la procesul de digitalizare a societății.

–  Cresterea productivității muncii în anul 3 de sustenabilitate.

– Menținerea locurilor de muncă existente la nivelul anului 2021 în vederea reducerii fluctuației de personal, avand un impact pozitiv asupra activității societatii deoarece îi oferă stabilitate.

Valoarea totală a proiectului este de 1.861.085,0371 lei.

Valoarea totală a finanţării nerambursabile este în sumă maximă de 1.083.843,92 lei, echivalentă cu 70% din valoarea totală eligibilă aprobată.

Perioada de implementare a proiectului de la data de 06.06.2023, data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operațional Competitivitate 2014-2020 și până la data de 31.12.2023.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională, prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020, Actiunea 4.1.1 BIS – Investiții în retehnologizare în domeniul construcțiilor.

Date de Contact

B & A PREFABRICATE S.R.L.,

Sediu social: COMUNA OCOLIȘ, SAT RUNC, NR.3, JUD ALBA, România

Reprezentant legal: KELERMAN BIANCA-DENISA

Telefon: 075646353

E-mail: [email protected]

„Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

De ce devine egld alegerea criptoentuziaștilor: avantaje și tendințe (P)

Andreea Ștefan

Publicat

în

Lumea criptomonedelor este una extrem de complexă și nu mulți o înțeleg. Aceia care i-au descoperit, însă, tainele devin tot mai interesați de EGLD și rețeaua Elrond. Din ce în ce mai atractivă pentru investitori și pentru aceia pasionați de tehnologie, această monedă digitală a devenit cunoscută pentru inovația și pentru performanțele solide pe care […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea