Rămâi conectat

Politică Administrație

Comunicat de presă: Am înțeles mesajul transmis pe 26 mai, nemulțumirile oamenilor și vom acționa în consecință

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Campania electorală pentru alegerile europarlamentare a fost un bun prilej de a discuta cu oamenii, de a le înțelege păsurile și nemulțumirile, iar rezultatul alegerilor, chiar dacă a fost sub așteptări, ne clasează pe locul 2 în județul Alba și pe primul loc între organizațiile social-democrate din Regiunea Centru.

Am înțeles mesajul transmis pe 26 mai, am notat problemele oamenilor și vom acționa în consecință. Transmitem mulțumiri tuturor celor care ne-au susținut și votat, apreciind guvernarea, proiectele și lista de candidați, dar și celor care și-au exercitat dreptul electoral, alegând alți competitori politici. Respectăm, de asemenea, și mesajul transmis de cei care au ales să nu voteze și sperăm că acțiunile, măsurile și, mai exact, faptele noastre, o să fie pentru ei o alternativă.

Ne manifestăm recunoștința față de colegi, membri și simpatizanți, care au dus o campanie de bun simț și s-au concentrat pe prezentarea listei de candidați, investițiile derulate în Alba și măsurile bune pe care le-a luat Guvernul.

În ciuda greșelilor inerente pe care fiecare om le face, noi am crescut salariile, am adus plusvaloare economiei, sistemului de sănătate și educație, iar de cei care au construit România și acum sunt la bătrânețe nu am uitat.

Partidul Social Democrat Alba a trecut prin momente mai grele, dar în primul rând datorită membrilor, solidarității echipei, a reușit să își revină, clasându-se apoi la alte alegeri pe prima poziție în municipiul Alba Iulia. Noi nu i-am desconsiderat, jignit sau manipulat niciodată pe cei care au votat alte partide și am apreciat, și când am câștigat sau am pierdut, că poporul întotdeauna are dreptate.

Partidul Social Democrat Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO Au început lucrările la noul pod peste râul Arieș, la Câmpeni: Investiție de peste 8 milioane de lei. Când va fi finalizat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Au început lucrările la noul pod peste râul Arieș, la Câmpeni: Investiție de peste 8 milioane de lei. Când va fi finalizat Au început lucrările la noul pod peste râul Arieș, la Câmpeni, a anunțat primarul Cristian Dan Pașca. Investiția de peste 8 milioane de lei urmează  să fie finalizată în următorii doi ani. Citește […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea