Rămâi conectat

Politică Administrație

Comunicat de presă| Adrian SIMION (USR PLUS): Nu pot ei fura, cât putem noi vota! Mergi la vot și decide-ți singur viitorul! (P)

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dragi prieteni,
Ziua de 6 decembrie este ziua în care putem face o alegere care să ne influențeze viitorul. Putem alege să mergem la vot sau putem alege să nu mergem, privind pasivi cum România continuă să fie guvernată dezastruos.

Eu voi merge sigur la vot, pentru că așa am făcut mereu (chiar și atunci când mi-am anulat votul). Știu că este o situație dificilă pentru toată lumea. Dar cred cu tărie că suntem cetățeni responsabili și, în pofida tuturor dificultăților din această perioadă, avem puterea să mergem mai departe și să depășim greutățile vremurilor pe care le trăim.

Vă îndemn cu toată prietenia să mergeți la vot. Și dați acest mesaj rudelor, prietenilor, cunoscuților voștri. Mergeți la vot și susțineți. Mergeți la vot și sancționați. Mergeți la vot și arătați că politicienii tradiționali, hoți și corupți, nu vă reprezintă. Orice opțiune ați avea, mergeți la vot! Este un drept constituțional pentru care în decembrie 1989, oameni ca noi au murit pe baricadele Revoluției. Este un drept fundamental pentru care, în 10 august, sute de mii de români au ieșit în stradă împotriva unui partid nedemocratic. Este un drept, dar și o obligație pentru toți cei care iubesc din tot sufletul România.

NU pot ei fura, cât putem noi vota! Dacă nu votăm, să nu cumva să avem impresia că politicienii tradiționali se vor opri din a-și vota pensii speciale sau din a ataca justiția și statul de drept.

Vor continua să fure „noaptea ca hoții”, să susțină penali în funcții publice, sau să-și promoveze „pilele” în posturi bine plătite, chiar dacă nu au competențele și pregătirea necesară. Vor continua să își bată joc de noi prin servicii de sănătate de proastă calitate, sau își vor bate joc de viitorul copiilor noștri îngrădindu-le dreptul la educație de calitate, în școli bine dotate.

E timpul să schimbăm clasa politică tradițională și să trimitem în Parlamentul României oameni corecți, verticali, integri și buni profesioniști. Sper că în toată această perioadă, eu și colegii mei din USR PLUS v-am demonstrat că suntem o alternativă reală care poate asigura un viitor României.

Vă asigur că voi reprezenta cu demnitate și onoare locuitorii județului Alba în Senatul României. Voi munci cu seriozitate și profesionalism pentru legi corecte și echitabile pentru toți românii.

Așa să-mi ajute Dumnezeu!

Adrian SIMION,
SENATorul TUTUROR

Acest material a fost comandat de Partidul Uniunea Salvați România (parte a alianței electorale „Alianța USR PLUS”) și distribuit de operatorul economic SC UNIREA PRES SRL, portal online https://ziarulunirea.ro, Cod unic de identificare: 11200021


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național

Bogdan Ilea

Publicat

în

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național În cadrul ședinței de colegiu prefectural, Inspectorul Școlar General Adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Alba, Dan Chercheș a vorbit despre învățământul dual din județ. La nivel național România ponderea învățământului dual este de doar 3%, în timp ce în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea