Rămâi conectat

Curier Județean

Compania ELIT sprijină învățământul universitar online din Alba Iulia: 160 de tablete pentru Facultatea de Științe Economice

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În contextul desfășurării învățământului online, Compania ELIT își aduce contribuția la formarea studenților economiști. Conducerea Companiei ELIT a semnat un contract de sponsorizare cu Facultatea de Științe Economice din cadrul Universității “1 Decembrie 1918” din Alba Iulia prin care oferă 160 de tablete menite să faciliteze accesul viitorilor studenți la cele mai noi metode de învățare online.

Facultatea de Științe Economice va oferi aceste tablete viitorilor studenți economiști după confirmarea locului la una din specializările: Administrarea Afacerilor; Contabilitate; Economia Comerțului, Turismului și Serviciilor; Finanțe; Marketing. În acest fel, studenții economiști din anul I 2020-2021 vor avea, toți, posibilitatea de a participa la cursuri, chiar și atunci când acestea se vor desfășura în mediul online.

“Facultatea de Științe Economice din cadrul UAB menține permanent contactul cu mediul de afaceri albaiulian, și nu numai, pentru a le putea asigura studenților nu doar o formare teoretică, ci și una practică ancorată în realitatea economică actuală, precum și o tranziție lină de la școală la viața activă. Parteneriatul cu mediul de afaceri vine să completeze plus valoarea adusă studenților noștri și să susțină învățământul economic albaiulian chiar și atunci când acesta se desfășoară în mediul online. Distanțarea socială nu ne-a îndepărtat de studenții și partenerii noștri, ci din contră, ne-a apropiat și mai tare, iar acest contract este dovada certă a acestui fapt. Suntem și vom rămâne alături de studenții și partenerii noștri, indiferent de context!”, a declarat Decanul Facultății de Științe Economice, Conf.univ.dr. Topor Dan.

Compania ELIT este partener constant al Facultății de Științe Economice, contribuind la dezvoltarea educației universitare în domeniul economic prin sponsorizarea diferitelor evenimente și manifestări științifice adresate cadrelor didactice, cercetătorilor sau studenților Facultății. O altă direcţie de susţinere a mediului universitar economic o reprezintă facilitarea inserției tinerilor pe piața muncii prin oferirea permanentă de locuri pentru desfășurarea stagiilor de practică, iar ulterior locuri de muncă.

“Universitatea 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia a fost, este și va rămâne pentru noi un partener important la nivelul comunității albaiuliene. Facultatea de Științe Economice din Alba Iulia este principalul nostru partener atunci când vine vorba de recrutare de forță de muncă înalt calificată, motiv pentru care considerăm că implicarea noastră în formarea viitorilor economiști este imperios necesară! Considerăm că plus valoarea într-o comunitate nu poate fi obținută fără implicarea noastră, a mediului de afaceri! Noi avem nevoie de oameni bine pregătiți motiv pentru care încercăm să fim permanent alături de mediul universitar și să sprijinim procesul educațional de calitate! Studenții de azi sunt angajații de mâine, iar noi dorim să contribuim la formarea acestora!” a declarat Voicu Vușcan, Administrator ELIT.

Pentru mai multe informații cu privire la procesul de admitere la specializările din cadrul Facultății de Științe Economice, vă rugăm să accesați următorul link: http://admitere.uab.ro/ sau să accesați pagina de Facebook a Facultății: https://www.facebook.com/economiceuab/

Despre ELIT
În cadrul celor 4 fabrici proprii din București, Alba Iulia, Cugir și Arad, Elit produce toate gamele de mezeluri: Salamuri, Cârnați, Specialități, Crenvurști, Parizer, Afumături, Prospături, Crud-Uscate, Mici, activând pe toate canalele de vânzare, dar preponderent în comerțul tradițional, unde deține un portofoliu impresionant de clienți.
Echipa Elit formată din 1.800 de colegi a dezvoltat de-a lungul timpului o sortimentație de peste 300 de produse delicioase, atent selectate. Odată cu integrarea Elit în familia Smithfield, Elit a început să promoveze în retailul tradițional produsele Smithfield România (sub gama Comtim) și Smithfield Polonia (gamele Morliny, Yano, Krakus și Berlinki). Începând cu anul 2020 în portofoliul Elit se află și gama Salade ce cuprinde în sortimentație cele mai îndrăgite salate: Salata de Boeuf, Salata de Vinete, Salată a la Russe, Hummus, Fasole bătută, Hummus cu ardei copți.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Elevii de la Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul” Alba Iulia, activități de ecologizare în zona râului Ampoi

Unirea Ziarul

Publicat

în

Elevii de la Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul” Alba Iulia, activități de ecologizare în zona râului Ampoi Elevii de la Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia au continuat seria activităților de ecologizare, de această dată în zona râului Ampoi: ”Activitățile cuprinse în cadrul programului „Săptămâna verde” au continuat cu o activitate de ecologizare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea