Comitetul Județean Executiv al PNL Alba a validat încă 9 candidați la funcția de primar – Dorin Nistor este, oficial, candidat la Primăria Sebeș

În ședința de joi, Comitetul Județean Executiv al PNL Alba a validat încă 9 candidați la funcția de primar, între care se află și Dorin Nistor care va candida la Primăria Sebeș.

cjex PNL AlbaPotrivit vicepreședintelui PNL Alba, Marius Hațegan, până în prezent au fost validați, în total, 70 de candidați pentru orașele și comunele din județ.

În aceeași ședință, Florin Roman a fost validat ca președinte unic al PNL Alba Iulia, iar Paul Voicu a devenit prim-vicepreședinte al aceleiași organizații.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

9 Comentarii

marius 3 martie 2016 at 22:45

ce cauta Ceteras intre politrucii de frunte? asta nu e cu sportu?

1 3 martie 2016 at 22:55

Chiar trebuie sa ne amintiti zilnic ca Dorin Nistor este candidat la Sebes ? Cred ca ati scris asta cel putin de 10 ori in ultimele doua saptamani.

Relu 4 martie 2016 at 8:30

Lasa sa stie toti! Sa mai scrie de o mie de ori !!

Gâgă 4 martie 2016 at 8:39

Ăsta fuge de la Aida mult mai bine retribuit decât un primar așa cum a dat bir cu fugiții de la g f sau când a dezertat de la posdru când s-a împuțit putina …și tot așa și iar așa noi tot mai săraci și tot mai proști…The Muppets !

Dan-dna 4 martie 2016 at 11:40

De la finanțe unde a căzut pe inregistrari DNA în biroul directorului, a plecat șontâc ,târâș grăpiș lovit de lombosciatică…adică și-a frânt coloana vertebrală …oare o fi avut vre-odată !

relu 4 martie 2016 at 19:14

frustratilor, asta are scoala cat aveti voi doi la un loc si familia voastra laolalta! muppeti sunteti voi!

vaca fulga 4 martie 2016 at 19:28

Un amestec, periculos de altfel, de prostie, marlanie, nesimtire si grandomanie. Domnule nistor nu va lasati influentat de altii. Aratati ca aveti exact calitatile enumerate mai sus. Sa nu uitam nici de servilism si tradare. BERGENBIER

Bestia Banciloiu 5 martie 2016 at 11:52

Tare bine que pus la Nistor de face candidare a Sebes. Que Dorin nu leaga de poluare. El nu se baga. El privea doar la poluarea. Nu sede la Sebes, el se sede la Alba Iulia. Vre sa se face primar sa planteze trandafirul. Ca i l-o inghitit sageata. Nu, ma, nu sageata albastra, ci ceea liberala. Dorine, Dorine, ce are la tine cu poluare de la noi? Vre sa ajunje primare pe poluarea? Vrei sa face razboi cu nostra poluarea? Este pre mici la tine que face un razboiul ase mare de la poluare. Lasa, Dorine, ca noi doi-trei prieteni suntem . Chiar daca face la Sebes poluare de imbolnavide de kkancerul. Tu vede de unda pica ceva si la tine. Ca trebe bani la campania de facere primare.

Prostul satului 5 martie 2016 at 15:34

tomus ilie condamnat definitiv a fost uns si el?daca da inseamna ca totul merge ca la carte.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...