// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Comisarul șef Laurențiu Crișan a fost desemnat să asigure interimatul la conducerea IPJ Alba

Comisarul şef Laurenţiu Crişan a fost desemnat, începând cu data de 15 martie, să asigure interimatul la conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, după ce chestorul principal Ioan Nicolae Căbulea și-a înaintat raportul în vederea pensionării.

Laurentiu Crisan, adjunct IPJ AlbaComisarul şef Laurenţiu Crişan deține funcția de adjunct al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Alba, pe ordine publică, din luna mai 2012, ca urmare a promovării examenului organizat de Inspectoratul General al Poliţiei Române. Anterior, el a fost şeful Serviciului Rutier din cadrul IPJ Alba, iar în perioada februarie 2010 – decembrie 2011, a fost împuternicit adjunct al şefului inspectoratului, cu atribuţii pe linie de ordine publică.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

11 Răspunsuri la Comisarul șef Laurențiu Crișan a fost desemnat să asigure interimatul la conducerea IPJ Alba

 1. seneca 18.03.2016 la 16:29

  Oda iti aducem tie, marete Crisene! (poate asa nu ne mai sunt sterse comentariile)

 2. Stoian Ioan 18.03.2016 la 17:29

  Nihil agendo homines male agree discount…Crisene, precum acest Seneca. Asa ca succes in noua functie !

  • seneca 18.03.2016 la 18:04

   Sper ca ai inteles ironia cauzata de faptul ca orice comentariu critic la adresa domnului din imagine este sters in secunda 2. Traiasca presa independenta si necontrolata de mogulii cu paduri!

 3. Bubakar 18.03.2016 la 17:54

  A plecat seriful ca e bolnav,dar astia 2 fosti militieni judeteni cand se duc si ei la pensione….?Da muncipiul…. drag ?

 4. Dan Dicu 18.03.2016 la 19:24

  Domnule Stoian, cred ca v-ati lasat pacalit de apelativul nobil si pompos, Seneca.Eu cred ca acest Seneca nu e decat un centurion, adica plutonier din interiorul sistemului.Deci pe intelesul plutonierului Seneca, ce e scris in latineste, pe romaneste ar insemna : Nefacand nimic, oamenii invata sa faca rele. Succes deplin comisarului sef Laurentiu Crisan !

 5. Gligor Mihai 18.03.2016 la 19:40

  Bubakar asta dupa cum scrie si dupa pseudonimul foarte potrivit este sigur din sistem..Se vad si dungile de la cașcheta pe creier.LOL bubakar, avem nevoie si de cei ca tine. Se pare ca sarcina grea a lui Crisan tocmai de aici vine, de la a lucra cu bubakar-ii astia care au baut cerneala pe la seral si peste noapte au ajuns dom’ săf.

 6. Stelistul 18.03.2016 la 23:23

  Seneca si Bubakar….doi frustrati din interiorul sistemului care nu au putut promova(din cauza IQ-ului probabil) si acum se cred intelepti postand comentarii de prost gust la adresa unui om de o deosibita valoare morala si profesionala. Felicitari si mult succes domnule Crisan!

 7. Lui Gligor Mihai si Stelistului 19.03.2016 la 11:07

  Mai iubitori de mocani si fosti sergenti majori ajunsi in varfuri….mai lasati competenta ca ea a fost inlocuita cu altceva…..si unii urcati sus,apoi de stabilit relatii se ocupau, pentru a se falii in fata plebei !Si functia e trecatoare…….!

 8. Stelistul 19.03.2016 la 14:20

  Celui ce a scris comentariul precedent….se vede de la o posta caracterul josnic si invidia. A fi mocan nu e o rusine, nu are importanta unde ne-am nascut atata timp cat suntem oameni civilizati, demni si cu frica de Dumnezeu.
  Domnul Crisan a ajuns doar prin munca si competenta de la sergent major la comisar sef, de la un simplu ajutor de sef de post si mai apoi agent de circulatie la comanda unui inspectorat judetean de politie…..tu vei ramane tot un anonim josnic, xenofob si invidios.

 9. Mircea Stefan Grava 19.03.2016 la 18:33

  Ce pot sa spun despre un om pe care il cunosc din 1984 si cu care am muncit in acelelasi birou cateva decenii..?!
  Mi-e greu sa fiu obiectiv intr-o chestiune pur subiectiva, insa trebuie spuse cateva lucruri printre randurile unui banal CV sau a unei biografii.
  Laurentiu s-a ridicat in cariera de politist incepand cu prima functie de executie din domeniul pazei si ordinii si ulterior al circulatiei. A fost ajutor sef de post, agent de circulatie, ofiter de schimb la biroul circulatie, ofiter operativ si ulterior specialist la serviciul circulatie si in cele din urma dupa ani si ani de experienta, dupa sute de nopti nedormite la cercetarea accidentelor grave si mortale de circulatie, dupa misiuni speciale de importanta deosebita a ajuns sa fie numit prin concurs ca seful acestui serviciu rutier. A contribuit ani de zile la sistematizarea rutiera a judetului Alba si la descoperirea autorilor accidentelor de circulatie care au parasit locul faptei. Ulterior a fost promovat adjunct al sefului IPJ Alba pe probleme de circulatie si ordine publica iar in anul 2012 a condus ca imputernicit Politia Judetului Alba.
  De multe ori suntem tentati sa judecam cartea dupa coperti sau dupa gura targului ceea ce s-a dovedit de cele mai multe ori fals si neadevarat.
  Dupa atatia ani la bine si la greu, ani presarati de sentimente colegiale dar si de momente uneori tensionate sau marcate de diferente de opinie, uneori poate de orgolii personale, pot afirma ca Laurentiu Crisan poate fi luat un exemplu de urmat care dintr-un om de conditie si familie modesta s-a ridicat pe scara ierarhica prin munca asiduua, corectitudine si abnegatie.Nu a ocupat niciodata locul altuia ci doar locul meritat de el.

 10. De la campie,nu e mocan 20.03.2016 la 13:02

  Mirciulica baiat de Zlatna, cu liceu militar in Cetate de taceai filozof ramaneai si de la Ampoita in sus se zice ca-s mocani !De citesti, nici un comentator nu a atacat pe sefii fosti militieni si sa fie sanatosi ca nimeni n-are treaba cu ei,dar meserias ca nea Ion ,e greu de egalat…!Gurile rele zic de divort….recasatorire….iar la revolutie te plimbai cu Dacia neagra a lui Brihac prin A-I ca aghiotant lui Misu Babinschi.Se zicea ca securisti si militieni au fost bagati de ..si unii…in Crama Cetate ca sa simta revolutia.Esti mare colectioner de auto de epoca si in zidurile santului din Cetate s-a gasit un IMS nou cu lopatica pe care l-ai cumparat si-l expuneai in fata Politiei !Unii au mai calcat stram cu dame ce conduceau auto AB-10 MDF pe zona Kogalniceanu.Din lic.militar ai desenat harti pe care apoi la politie le colorai cu carioci pe unde aveau loc accidente de circulatie.La camera de serviciu a IPJ-ului erai baiat bun..Poate mai pastrezi meritul….de revolutionar ?Nopti nedormite si cercetari de accidente i-au avut actori mari pe Daramus, Cazan.Popa Mircea,Rosu.Onet…..