Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Comisarul de poliţie Emil Stanciu a fost pus la dispoziţia Instituţiei Prefectului Alba

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Emil Stanciu, şeful Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor al judeţului Alba, a fost pus la dispoziţia Instituţiei Prefectului Judeţul Alba până la rămânerea definitivă a hotărârii judecătoreşti. Decizia de punere la dispoziţie a venit de la Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor, iar motivul punerii la dispoziţie este acela că Emil Stanciu a fost trimis în judecată, joi, 1 martie 2012, de către procurorii DNA Alba Iulia. Emil Stanciu este acuzat că şi-a încălcat atribuţiile de serviciu şi s-a folosit de calitatea sa de şef al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor al judeţului Alba pentru a efectua acte de comerţ în numele firmelor familiei sale. Dosarul a fost trimis Judecătoriei Alba Iulia.

            Pentru că Emil Stanciu a fost pus la dispoziţie, prefectul judeţului Alba, Cornel Ştefan Bardan, a solicitat Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor emiterea unui ordin de împuternicire la comandă pe perioada în care postul de şef serviciu în cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor al judeţului Alba este temporar vacant, pentru a asigura managementul la nivelul acestui serviciu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Șoferiță de 21 de ani, din Vidra, prinsă la volan cu permisul suspendat: Polițiștii i-au făcut dosar penal

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șoferiță de 21 de ani, din Vidra, prinsă la volan cu permisul suspendat: Polițiștii i-au făcut dosar penal O șoferiță de 21 de ani, din Vidra, a fost prinsă la volan cu permisul suspendat. Polițiștii din Câmpeni i-au făcut dosar penal. Citește și: Tânăr din Abrud, prins de polițiști MORT DE BEAT la volan: Avea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea