Rămâi conectat

Ştirea zilei

Comisar General Adjunct al Gărzii Naționale de Mediu, despre scandalul gunoaielor: Operatorul de la Galda, sancționat contravențional ”pentru că nu a respectat programul de lucru”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Comisar General Adjunct al Gărzii Naționale de Mediu, despre scandalul gunoaielor: Operatorul de la Galda, sancționat contravențional ”pentru ca nu a respectat programul de lucru”

Societatea care operează Centrul de Management Integrat de Deșeuri din Galda de Jos va fi sancționată contravențional pentru că nu a respectat programul de lucru.

„Alba Iulia și cele 10 UAT-uri limitrofe nu vor mai fi sufocate de gunoaie!

Comisarii Gărzii Naționale de Mediu – Comisiariatul Județean Alba s-au deplasat, luni și marți, la Centrul de Management Integrat de Deșeuri din Galda de Jos pentru a verifica modul în care este respectată autorizația de mediu.

CITEȘTE ȘI: Scandalul gunoaielor: Alba Iulia invadată de gunoaie în timp ce operatorii de salubritate și autoritățile aruncă pisica moartă „dintr-o curte în alta”

În cadrul controlului, s-a constatat că societatea care operează centrul de deșeuri nu a respectat programul de lucru așa cum scrie în autorizația de mediu, drept pentru care societatea va fi sancționată contravențional. Centrul de management integrat al deșeurilor trebuie să găsească soluții să ajungă la capacitatea maximă de procesare a deșeurilor prevăzute în autorizația de mediu.

Societatea operatoare va trebui să respecte programul de lucru așa cum este scris în autorizația de mediu pentru a putea procesa TOATĂ cantitatea de deșeuri care sufocă orașul Alba Iulia, precum și celelalte 10 unități administrativ-teritoriale operate de către societatea colectoare”, a scris Mihail David, Comisar General Adjunct al Gărzii Naționale de Mediu pe facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Adolescentă de 19 ani din Cugir agresată în scara unui bloc de un tânăr: Cugireanul, reținut de polițiști

Bogdan Ilea

Publicat

în

Adolescentă de 19 ani din Cugir agresată în scara unui bloc de un tânăr: Cugireanul, reținut de polițiști Polițiștii din Cugir au reținut un tânăr de 19 ani din oraș după ce acesta ar fi agresat, în scara unui bloc, o tânără de aceeași vârstă. A deranjat liniștea și ordinea publică. La data de 23 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea