Rămâi conectat

Actualitate

Colegiul Naţional „David Prodan” din Cugir: Pregătiri pentru săptămâna „Să ştii mai multe, să fii mai bun!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Tipurile de activităţi care vor fi organizate de Colegiul Naţional „David Prodan” din Cugir în cadrul programului „Să ştii mai multe, să fii mai bun” care se va desfăşura în perioada 1-5 aprilie sunt pe cât de educative pe atât de diverse şi atractive.

Programul întocmit de conducerea colegiului se doreşte potrivit directorului Lilica Vânt, o implicare deopotriv[ a elevilor şi a cadrelor didactice într-o serie de activităţii extracurriculare şi extraşcolare, care să le valorizeze talentele şi preocupările, în domenii cât mai interesante.

Clopoţelul săptămânii mai sus amintite va suna în data de 1 aprilie, începând cu ora 8.00, momentul de debut al acţiunilor înscrise în program, prin concursuri la informatică şi chimie, vizite documentare organizate la obiective din judeţul Alba, dezbateri despre Universul cărţii, despre pericolele generate de alcool, tutun şi droguri.

Dată de 2 aprilie va fi „Ziua porţilor deschise”, unde sub genericul „competiţie-naturaleţe-profesionalism”, colegiul îşi va prezenta Oferta educaţionala, prezentând în acest sens o broşură, cu informaţii privind Recordurile şcolare şi extraşcolare ale instituţiei. Publicaţia va fi oferită pentru documentare, tuturor elevilor din clasele a VIII-a, de la şcolile gimnaziale din oraş sau din localităţile apropiate, care doresc să viziteze colegiul.

Cea de-a 3-a zi, este de asemenea, o zi dedicată unei largi palete de acţiuni care va cuprinde: ateliere de creativitate, aplicaţii, ateliere foto, dezbatere privind nutriţia şi efectele ei, vizionare de film istoric, vizită de studiu la siturile arheologice dacice de pe Dealul Cetăţii.

Manifestările organizatorilor vor continua în zilele de 4 şi 5 aprile cu acţiuni de ecologizare în curtea şcolii şi zone ale oraşului, de amenajare a Parcului elevilor aparţinând Colegiului „David Prodan”, ultima zi fiind rezervată prezentării unui proiect Comenius şi un spectacol la Casa de Cultură din Cugir.

De menţionat că în zilele 1, 3 şi 4 aprilie, concomitent cu aceste evenimente din cadrul programului „Să ştii mai multe, să fii mai bun” se vor desfăşura şi simulările pentru examenul de bacalaureat pe care le vor susţine elevii claselor a XII-a. (C. P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Reguli mai simple pentru internship: Tinerii ar putea avea șanse mai mari de a accesa stagii de practică. Propunere legislativă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Reguli mai simple pentru internship: Tinerii ar putea avea șanse mai mari de a accesa stagii de practică. Propunere legislativă O propunere legislativă, cu menirea de a stimula stagiile de practică și ocuparea tinerilor pe piața muncii, se află în dezbatere la Comisia de muncă din cadrul Senatului, pentru modificări ale actualei Legi a intership-ului, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea