Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Colegiul Economic din Alba Iulia, premiat la Gala Edumanager.ro din București

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Portalul Național Edumanager.ro, alături de Oameni și Companii, a organizat în data de 24 noiembrie 2016 cea de-a patra ediţie a Galei Edumanager.ro, eveniment la care au fost premiate proiectele derulate de instituţiile de învăţământ preuniversitar şi universitar, precum şi de organizaţiile profesionale din domeniul educaţiei.

inceput-de-an-scolar-economic-alba-iulia05Din multitudinea de proiecte înscrise în competiție au fost premiate două  proiecte implementate de Inspectoratul Școlar Județean alba și Colegiul Economic ”Dionisie Pop Marțian” din Alba Iulia.

Proiectul “De ce, cum și ce învăț?” (POSDRU/190/1.1/S/156882) – proiect cofinanţat din Fonduri Structurale Europene, Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane și  implementat în perioada 29.07.2015-28.12.2015 de către Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba a fost desemnat ca cel mai bun proiect din cele treisprezece proiecte înscrise în competiție la Secțiunea ”Învățământ preuniversitar”, Categoria “Derularea de proiecte finanțate prin fonduri europene”.

De asemenea, a fost premiat proiectul ”Gramatica limbii engleze” înscris în competiție de Colegiul Economic ”Dionisie Pop Marțian” la Secțiunea ”Învățământ preuniversitar”, Categoria ”Digital lesson”.

Cu acest prilej, doamna Inspector Școlar General, prof. Eugenia Marcela Dărămuș apreciază munca și implicarea cadrelor didactice din județul Alba și transmite invitația tuturor unităților de învățământ  de a participa la ediția viitoare cu mai multe proiecte implementate pe parcursul anului școlar 2016-2017, astfel încât să se asigure vizibilitatea rezultatelor obținute prin implementarea proiectelor care așează în plan central elevul și nevoile sale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat

Bogdan Ilea

Publicat

în

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat Un accident rutier s-a petrecut în data 25 aprilie, în Alba Iulia, zona Dedeman, între două mașini care s-au tamponat. Pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin cu două autospeciale, 1 ASAS și 1 EPA pentru asigurarea măsurilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea