Rămâi conectat

Actualitate

Colegii din PSD Alba, șocați de moartea fostului primar din Lunca Mureșului: ”Nu putem înţelege cum un om bun şi-a găsit sfârşitul într-un mod atât de tragic”

Ziarul Unirea

Publicat

în

doliu1Modul șocant în care și-a pierdut viața fostul primar al comunei Lunca Mureșului, Ioan Rusu, i-a îngrozit pe cei care l-au cunoscut. Într-un comunicat de presă, colegii din PSD Alba transmit că nu pot înțelege cum un om atât de bun și-a găsit sfârșitul într-un mod atât de tragic, și  își exprimă întreaga compasiune şi solidaritate cu familia îndoliată.

PSD Alba a aflat cu durere şi tristeţe vestea morţii colegului şi prietenului nostru, Ioan RUSU, fostul primar al comunei Lunca Mureşului.

Suntem şocaţi şi nu putem înţelege cum un om bun, un om corect şi care se opunea mereu violenţei, chiar şi verbale, şi-a găsit sfârşitul într-un mod atât de tragic. Ioan Rusu a fost colegul nostru şi un om de bază pentru PSD în Lunca Mureşului dar, mai înainte de toate, a fost un om dedicat comunităţi sale. 

Ioan Rusu şi-a pus, timp de foarte mulţi ani, priceperea şi experienţa în administrarea comunei şi a muncit pentru oamenii din Lunca Mureşului.

În aceste momente de durere, ne exprimăm întreaga compasiune şi solidaritate cu familia colegului nostru şi îi transmitem sincere condoleanţe.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!, a transmis deputatul Ioan DÎRZU, preşedintele PSD Alba.

Citiți și FOTO | Descoperire șocantă: Fostul primar al comunei Lunca Mureșului, Ioan Rusu, găsit cu GÂTUL TĂIAT lângă mașină


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea