Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Colaborare PNL – PDL, la Consiliul Judeţean Alba, pentru rezolvarea finanţării Centrului de Sănătate Ocna Mureş

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Florin Roman: Facem echipă în comun pentru a rezolva problema finanţării Centrului de Sănătate de la Ocna Mureş.

Ion Dumitrel Spital Ocna Mures (3)La sfârşitul lunii ianuarie Ministerul Sănătăţii a comunicat Consiliului Judeţean Alba avizul pentru deschiderea Centrului de Sănătate de la Ocna Mureş. În cadrul unei conferinţe de presă, vicele CJ Florin Roman a spus că suma de 11 miliarde lei vechi este necesară doar pentru deschiderea centrului urmând ca administraţia judeţeană alături de reprezentanţii locali din Ocna Mureş să facă echipă în comun, pentru a obţine noi finanţări.

„Centrul de Sănătate de la Ocna Mureş se deschide ca urmare a faptului că Ministerul Sănătăţii a dat avizul pentru deschidere, pentru că au avut solicitări din partea administraţiei locale şi judeţene. Acum facem echipă în comun pentru a rezolva şi problema finanţării. 11 miliarde lei vechi pe an, înseamnă doar deschiderea Centrului de Sănătate. Nici Primăria Ocna Mureş, nici Consiliul Judeţean nu pot finanţa. Lucram în stare de normalitate când sunt probleme mari, fiecare pe zona lui şi pe palierul lui, facem ceva care să rămână în judeţ”, a spus Florin Roman.

Centrul Multifuncțional de Sănătate Ocna Mureș va funcționa în subordinea Spitalului Județean Alba și va deservi trei specialități medicale: medicină internă, pediatrie și obstretică-ginecologie. Centru de Sănătate va avea cabinete de consultație pentru aceste specialități medicale, săli de tratamente, un punct de recoltare a probelor biologice, precum și 20 de paturi pentru spitalizarea în regim de zi.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Almașu Mare: Gheorghe Hendrea – Împreună pentru un viitor mai bun!

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Almașu Mare: Gheorghe Hendrea – Împreună pentru un viitor mai bun! În cadrul Adunării Generale, membrii filialei USR Almașu Mare l-au votat pe Gheorghe Hendrea, candidat în cursa pentru primărie. Prin votul lor, au îmbrățișat viziunea unui lider capabil să clădească un viitor solid, pentru întreaga comunitate. Citește și: Comunicat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea