Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Cod portocaliu de GER persistent în Alba și alte 35 de județe din țară, luni și marți

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

cod-portocaliuAdministrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, luni, o avertizare Cod portocaliu de ger persistent, valabilă în 36 de județe, printre care și Alba, precum și o avertizare Cod galben de temperaturi extrem de scăzute pentru cinci județe, valabile pe durata zilelor 9 și 10 ianuarie.  

Potrivit meteorologilor, atât luni, cât și marți, va fi în vigoare Codul portocaliu în Oltenia, Muntenia, Dobrogea, Moldova, Transilvania și în Maramureș, unde gerul se va intensifica, astfel încât minimele vor fi cuprinse, în general, între – 29 și – 15 grade, iar maximele între -15 și -10 grade.

De asemenea, avertizarea Cod galben de ger va fi valabilă în zilele de 9 și 10 ianuarie în Crișana și în Banat, în județele Caraș -Severin, Timiș, Arad, Bihor și Satu-Mare. În aceste zone, vremea va fi geroasă îndeosebi în cursul nopților și al dimineților, când valorile termice se vor situa frecvent sub -15 grade.

În perioada următoare, Administraţia Naţională de Meteorologie va emite noi mesaje privind evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice periculoase.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”?

Unirea Ziarul

Publicat

în

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”? În era digitală actuală, în care suntem profund interconectați prin internet, escrocheriile telefonice rămân o amenințare persistentă și în continuă evoluție. Printre numeroasele tactici folosite de infractori pentru a profita de încrederea oamenilor, escrocheria cunoscută sub numele de „Mă auziți acum?” se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea