Rămâi conectat

Ştirea zilei

COD GALBEN și COD PORTOCALIU de vânt puternic, în județul Alba și în mai multe județe din țară, până marți dimineața

Ziarul Unirea

Publicat

în

Meteorologii au emis luni, 28 decembrie, o atenționare de cod galben și portocaliu de vânt puternic pentru județul Alba și alte județe din țară, valabil până marți dimineața.

În intervalul 28 decembrie, ora 18:00 – 29 decembrie, ora 10:00 vântul va prezenta intensificări în cea mai mare parte a zonei montane, cu viteze mai mari la altitudini mari, unde rafalele vor depăși 80…100 km/h. Vântul se va intensifica și în regiunile vestice și nord-vestice, cu viteze de 55…65 km/h și pe arii restrânse 70…75 km/h.

În intervalul 28 decembrie, ora 18:00 – 29 decembrie, ora 10:00 în Carpații Meridionali, îndeosebi la altitudini de peste 1700 m vântul va sufla tare, cu rafale de peste 120…140 km/h, spulberând puternic zăpada și determinând scăderea semnificativă a vizibilității.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Fetiță de 8 ani, lovită de o mașină, în Alba Iulia, în timp ce traversa regulamentar strada: Șoferița vinovată a plecat de la locul accidentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Fetiță de 8 ani, lovită de o mașină, în Alba Iulia, în timp ce traversa regulamentar strada: Șoferița vinovată a plecat de la locul accidentului O fetiță de 8 ani, din Feneș, a fost lovită de mașină în timp ce traversa strada regulamentar, în Alba Iulia. Șoferița vinovată a plecat de la locul accidentului. La […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea