// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

COD GALBEN: Ploi, vânt puternic, grindină și descărcări electrice, în județul Alba, după căldură

Administrația Națională de Meteorologie a emis, sâmbătă, o avertizare cod galben, de instabilitate atmosferică accentuată, cantități de apă însemnate și căderi de grindină, în Alba, valabilă sâmbătă de la ora 14.00, până duminică la ora 23.00. atenționarea e valabilă și în alte județe.

În intervalul menționat, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată în zonele de munte, precum și în Crișana, Maramureș, Transilvania și nordul Moldovei. Vor fi averse care vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului cu aspect de vijelie și căderi de grindină.

În intervale scurte de timp sau prin cumulare, se vor înregistra cantități de apă ce vor depăși 15…20 l/mp și punctiform 40…50 l/mp. Astfel de fenomene vor fi și în restul teritoriului, însă pe arii mai restrânse.

Notă: Manifestări specifice instabilității atmosferice se vor semnala și la începutul săptămânii viitoare, local și temporar, în majoritatea regiunilor.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419