Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

COD GALBEN de vânt puternic și precipitații abundente în Alba și alte județe din țară. Informare meteo de vreme rea până miercuri dimineața

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

COD GALBEN de vânt puternic și precipitații abundente în Alba și alte județe din țară. Informare meteo de vreme rea până miercuri dimineața

Meteorologii ANM au emis marți, 23 aprilie 2024, o atenționare meteo cod galben de ploi abundente și vânt puternic, valabilă în Alba și alte județe din țară până miercuri dimineața, ora 8.00.

Citește și: FOTO: DN1R și DN 75 îngreunate de vremea nefavorabilă și ninsoare. Secția de Drumuri Naționale intervine pentru asigurarea măsurilor necesare

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

COD GALBEN

În intervalul 23 aprilie, ora 10 – 24 aprilie, ora 08, în Munții Banatului, Carpații Meridionali și de Curbură și în zona de deal a Olteniei va ploua, iar la altitudini mari vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Cantitățile de apă vor fi de 25…35 l/mp și izolat de peste 45…50 l/mp. Temporar vântul va avea intensificări pe creste, cu rafale de 90…100 km/h.

INFORMARE METEOROLOGICĂ

De asemenea, în interval 23 aprilie, ora 10 – 24 aprilie, ora 08 este valabilă o avertizare meteo de vreme rea, cu precipitații și descărcări electrice, dar și ninsori în zona montană.

Aria ploilor se va extinde dinspre regiunile sudice și va cuprinde treptat toată țara. Vor fi mai ales averse, izolat însoțite de descărcări electrice. Cantitățile de apă vor fi în general de 15…20 l/mp. La altitudini mari la munte vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare.

Vântul va avea intensificări temporare în majoritatea zonelor, cu viteze în general între 45 și 55 km/h, iar în zona montană înaltă rafalele vor depăși 70…80 km/h.

Pe parcursul zilei de miercuri (24 aprilie) vântul va mai avea intensificări temporare în vest și nord-vest și pe arii restrânse în rest, cu viteze în general între 45 și 55 km/h.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Noua lege a salarizării: Unele lefuri s-ar putea dubla de anul viitor. Care sunt domeniile vizate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Noua lege a salarizării: Unele lefuri s-ar putea dubla de anul viitor. Care sunt domeniile vizate Noua lege a salarizării ar putea intra în vigoare de anul viitor, adică din 2025. Potrivit ministrului Muncii, niciun salariu de la stat nu va scădea. IT-iștii, profesorii și personalul medical vor avea parte de cele mai mari majorări. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea