Rămâi conectat

Actualitate

COD GALBEN de vânt puternic în Alba și alte 23 de județe. Rafale de 100 km/h, până la ora 22.00

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Meteorologii au emis luni dimineața o avertizare cod galben de vânt puternic cu rafale de 100 km/h, valabilă în 24 de județe din țară.

Potrivit ANM, sunt vizate de avertizare județele Satu Mare, Bihor, Arad, Timișoara, Caraș-Severin, Mehedinți, Gorj, Hunedoara, Alba, Cluj, Sălaj, Maramureș, Bistrița-Năsăud, Suceava, Mureș, Harghita, Neamț, Sibiu, Brașov, Covasna, Prahova, Dâmbovița, Argeș și Vâlcea.

În aceste zone, vântul va avea intensificări în cea mai mare parte a zonei montane cu viteze în general de 70-80 km/h, iar la altitudini mari rafalele vor depăși 90-100 km/h.

La peste 1700 de metri, îndeosebi în Carpații Occidentali, nordul Carpaților Orientali și vestul Carpaților Meridionali vor predomina ninsorile și local va fi viscol.

Avertizarea a intrat în vigoare luni la ora 2.00 și este valabilă până la ora 22.00.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România

Bogdan Ilea

Publicat

în

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România Duminică noaptea, Departamentul de Stat al Statelor Unite, a publicat un raport privind situația drepturilor omului în România. „Ministerul de Externe” al SUA” a discutat despre relația dintre partidele de guvernământ din România și hărțuirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea