Rămâi conectat

Curier Județean

CNI va finanța construirea unui nou corp de clădire cu cinci niveluri, la Spitalul Blaj, pentru secțiile Neurologie, Cardiologie și Gastroenterologie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CNI va finanța construirea unui nou corp de clădire cu cinci niveluri, la Spitalul Blaj, pentru secțiile Neurologie, Cardiologie și Gastroenterologie

„Veștile bune continuă pentru Blaj! Compania Națională de Investiții (CNI) a inclus pe Lista sinteză a subprogramului „Unități Sanitare” obiectivul de investiții „Construire clădire pentru secțiile Neurologie, Cardiologie, Gastroenterologie, Spitalizare zi și Izolator la Spitalul Municipal Blaj”! CNI va finanța astfel construirea unui nou corp de clădire, compus din demisol, parter și trei etaje, în curtea spitalului!

Noul corp de clădire de la Spitalul Blaj va dispune de saloane cu 1, 2 sau 3 paturi, cu grupuri sanitare proprii, accesibilizate pentru persoanele cu dizabilități, cameră de gardă, săli de tratament și consultații, birouri administrative și pentru personal, sală de mese, spații auxiliare de depozitare și boxe de curățenie, iar capacitatea spitalului nostru va crește semnificativ!

Prin această investiție se dorește relocarea tuturor secțiilor aflate în spații improprii (Neurologie, Cardiologie, Gastroenterologie, Spitalizare zi, Izolator și altele), în vederea creșterii calității actului medical, prin consultații interdisciplinare efectuate de către medicii de diverse specialități și prin examinarea prioritară cu aparatură de înaltă performanță (CT, RMN, Angiograf), aflată în incinta aceluiași imobil (Spitalul Nou)!

Finanțarea acestui obiectiv de investiții de către CNI se alătură proiectului de construcție a noului Ambulatoriu, proiect european aflat în curs de implementare și va dezvolta aria de servicii de sănătate prestate de Spitalul Municipal Blaj, în condiții de siguranță, eficiență și de maximă grijă față de nevoile populației din Zona Târnavelor!

Investim în Blaj, investim în noi!

Model clădire spital finanțată de CNI la Botoșani / Sursa: internet”, anunță pe mediul de socializare primarul Municipiul Blaj, Gheorghe Valentin Rotar.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea