CNADNR: În iunie, începe montarea de parapete din beton pe DN1, pentru separarea sensurilor de circulație pe sectoarele cu patru benzi

PARAPETCompania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR) anunță că, la mijlocul lunii iunie, încep lucrările de montare a parapetelor rigide prefabricate din beton pe DN1.

Vor fi montate parapete pe aproape 200 de km de drumuri naţionale, pentru a separa sensurile de circulație pe sectoarele cu 4 benzi, pentru protejarea participanților la traficul rutier de a nu părăsi platforma drumului.

ELIT

„Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România a semnat în data de 22.04.2016 Acordul-cadru de furnizare având ca obiect „Achiziția și transportul parapetelor rigide prefabricate din beton” aferente drumurilor naționale și autostrăzilor din administrarea companiei. După semnarea acestui acord-cadru, CNADNR a demarat formalitățile necesare emiterii către furnizor a primei comenzi de parapet rigid prefabricat din beton. Această comandă este necesară pentru montarea parapetelor pe 5 km de drum național, și anume pe DN 1, sectorul Pasaj Băneasa — Pasaj Otopeni, peste Centura București”, se arată în comunicat.

Potrivit acestuia, întregul contract este pentru 192 km de drumuri naționale aflate în administrarea companiei.

Mihail David - 2020

CNADNR menționează totodată că a început organizarea pentru începerea lucrărilor pregătitoare necesare instalării parapetelor rigide prefabricate din beton.

„Acordul-cadru semnat are o durată de 2 ani și o valoare totală de 51.808.593,45 lei, fără TVA, finanțarea fiind asigurată de la bugetul de stat și venituri proprii și va avea la baza contracte subsecvente anuale pentru toate Direcțiile Regionale de Drumuri și Poduri. Acest contract a fost atribuit Asocierii Kamarom Prefabricate din Beton — Dunapref”, precizează CNADNR.

sursa: agerpres

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...