Călin Cristea cedat la Pandurii

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Cel mai vechi component al Unirii, mijlocaşul Călin Cristea (22 ani) a fost cedat ieri prim-divizionarei Pandurii Tg Jiu, gruparea gorjeană urmând să achite suma de 70.000 euro (plus TVA). Jucătorul albaiulian trebuia să semneze un contract valabil pentru trei ani şi jumătate (mai erau mici detalii de pus la punct, legate de impresarii ce au intermediat tranzacţia), vânzarea sa însemnând mutarea salvatoare a iernii pentru „alb-negri”, care astfel pot să plătească actualilor echipieri cele două rate contractuale restante. Produs 100 la sută al Unirii, Călin Cristea reprezintă „gura de oxigen” necesară pentru divizionara secundă, în vară acesta aflându-se foarte aproape de a pleca la FC Vaslui, echipă ce oferea 200.000 euro. (H.D.M.)

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT
PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei

11 Comentarii

ciupanezu 23 decembrie 2010 at 1:33

[…]
platit banii lajucatori si iar raman fara bani…concluzia a fost pierdut gratis cristea, ultimul fotbalist adevarat…restul e gargara…pana mai apare asa jucator mai trec 10 ani…am ramas cu jucatori nu cu fotbalisti. ceeeeeeul ne mananca la managementul care l are echipa…

~~~~~~~~~~~~~
edit by ADMIN

ciupanezu’… mai usurel cu organele, ca nu sintem pe stadion!

ciupanezu 23 decembrie 2010 at 11:17

care organe prietene…era doar o litera…sau tu cunosti doar un cuvant care incepe cu litera P…si din cauza voastra a ziaristilor a ajuns unirea unde a ajuns…niciodata n-ati pus degetul pe rana, v-ati complacut in mocirla care exista la club, desi stiati mult mai bine decat noi ce se intampla acolo…sunteti o rushine

admin 23 decembrie 2010 at 12:01

deocamdata, nu stiu sa fim prieteni. dar fie, din partea mea. DEOCAMDATA!

ciupanezule… litera aia era o trimitere evidenta la anatomie. nu ma porni si tu. daca nu esti in stare sa te desparti de stadion, te rog NU MAI VENI PE ACEST FORUM. stai acolo si foloseste cite cuvinte care incep cu litera P cunosti tu.

cit despre vina noastra, a ziaristilor… ia te rog, detaliaza. de ce din vina ziaristilor a ajuns o echipa de divizie A acolo unde este acum. hai sa te vad. SUTEAZA! cu propriile tale cuvinte. DECENTE, te rog!

jiji 24 decembrie 2010 at 8:36

tovarăşu….admin ! în mesajul postat de mine ieri,n-am folosit cuvinte care să înceapă cu litera P. dece nu apare mesajul? sau lăsaţi numai mesaje care vă laudă ! ruşine ! !

admin 24 decembrie 2010 at 13:04

tovarasu’… jiji! nu am idee ce litere ai folosit in mesajul tau de ieri. NU am idee nici daca l-am sters eu sau alti colegi. dar daca cineva l-a sters, inseamna ca merita sa fie sters. si nu, nu las numai mesaje care ma lauda, la o simpla cautare prin forum gasesti de toate cele.

Uite… ca sa fie fair play, mai scrie-l odata. dar, ca sa fie la fel de fair play, imi rezerv dreptul sa-l sterg, daca consider asta. ce zici?

ciupanezu 24 decembrie 2010 at 13:43

degeaba incerci sa fi ironic d-nul admin cu cei care isi spun parerile despre situatia clubului…pai ia uita-te matale si numara cate articole cu adevarat agresive si radicale ati avut la adresa conducatorilor clubului si a politicii lor de a conduce clubul…inca de anul trecut era f. clar unde vom ajunge cu managementul dezastruos al actualei conduceri…banii pe grozav s-au topit,asa cum o sA SE topeasca si cei de pe cristea, echipa nu avem, datoriile o sa ramana…deci care a fost rezultatul si strategia de vanzare a celor 2 jucatori de valoare pe care ii aveam: o sa-ti spun eu…ramanem si fara jucatorii de valoare si retrogradati…concluzia e numai una…ar trebui sa plece toti pt ca nu pot gestiona situatia clubului…si daca citesc articolele voastre sunt aceleasi k in fiecare an…limbaj de lemn si plictisitoare…sarbatori fericite…

admin 24 decembrie 2010 at 15:21

asa… iar tu consideri ca ZIARUL UNIREA are vreun amestec in ciorba CLUBULUI DE FOTBAL UNIREA?

mai… copile… tinere… virstnicule… ce oi fi tu… afla ca in afara coincidentei de nume NU EXISTA NICI UN FEL DE LEGATURA intre ziar si echipa de fotbal. nu avem nici un cuvint de spus in politica clubului (financiara sau de orice fel). cu ce ii putem noi „manipula”? pai ce treaba am eu (dau un umil exemplu) sau oricine altcineva dintre colegii mei cu transferurile dezastruoase sau cu si mai dezastuosul parcurs al echipei de fotbal?

aaa… tu vrei articole incendiare, agresive si radicale. pai de ce nu vi matale sa le scri? ha?

si… tu crezi ca un (sau mai multe) articol din asta, agresiv si radical… ar avea vreun efect asupra conducerii clubului? trezeste-te! efectul ar fi ZERO! cu bara!

LE

intr-o societate normala, conducerea clubului ar trebui sa se autosesizeze asupra situatiei dezastruoase in care se afla. ca doara is banii (cistigurile) lor acolo. nu ar trebui sa vina presa sa le spuna ca nu fac bine.

ciupanezu 24 decembrie 2010 at 18:25

cine a pomenit ca e vreo legatura intre ziarul unirea si echipa…stai linistit ca iubesc unirea de cand era in C generatia lui cornescu, oprea, boca si restul…si de scris nu scriu pt ca nu mi-am ales meseria de jurnalist…ideea era ca stiti mult mai mult ce se intampla la club si nu scrieti…bine-nteles ca nu se va lua nici o masura daca scrieti, dar macar sa vad ca va doare de soarta echipei si luati atitudine…am mai spus ca unirea va mai avea rezultate cand va veni cineva cu bani din afara interesat sa faca performanta sau sa spele bani ca in cazul altor echipe…oricum eu raman unirist mereu, dar nu o sa-mi mai pierd vremea sa scriu aici pt ca traim in romania si tot ceea ce e anormal de fapt e normal…

admin 24 decembrie 2010 at 18:39

pai daca-i asa, de ce nu ne faci o vizita la redactie si discuti oleaca cu redactorul sportiv? s-ar putea sa te lamureasca ce si cum.

te felicit pentru spiritul de unirist. as vrea sa pot sa zic ca si eu sint asa, dar… e drept ca eu nu sint mare fotbalist.

cit despre pierdutul vremii pe acest forum… tu sti mai bine.

Doar U Cluj 27 decembrie 2010 at 13:22

are dreptate ciupanezu…ii pupati in fund pe cei de la Unirea

nen-to ion 29 decembrie 2010 at 18:00

salut uniriştilor ! Cristea să ai grijă ce faci pe-acolo să nu ne faci de ruşine…auzîtu-mai ? să vi acasă cu fruntea sus aşa cum o face Grozavu. mult succes „La mulţi ani !” tuturor celor care citesc acest ziar !

Comentariile sunt oprite