Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Clement Negruț se gândește să ia locul Elenei Udrea la șefia PMP

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Elena Udrea, cel mai probabil, nu va mai candida la funcția de președinte al PMP, în 8 februarie, când va fi organizat Congresul Național.

liderii-pmp-la-alba-iulia30”La Congresul Național pe care îl vom organiza, decalat, pe data de 8 februarie, eu, cel mai probabil, nu voi mai candida la șefia PMP!”, a spus luni, Elena Udrea.

Acest fapt îi creează un culoar favorabil deputatului Clement Negreuț, care ocupă, în prezent, a doua funcție ca importanță în partid, cea de secretar general.

Întrebat dacă va candida la șefia PMP, Negruț a arătat că se mai gândește, nefiind, pentru moment, hotărât. Acesta a conchis prin a spune că vrea să-și îndeplinească obligațiile de secretar general, să se ocupe de alegerile din partid.

Dacă ar candida, Clement Negruț ar avea șanse să câștige alegerile dat fiind faptul că în PMP nu se regăsesc nume sonore.

Totodată, Clement Negruț, ar putea renunța să mai ocupe o funcție importantă la nivel național, pentru a-și putea concentra atenția spre alegerile locale, Primăria Alba Iulia, iar apoi, dacă nu ies calculele, spre cele parlamentare, Senat, unde, se știe, vrea să candideze.

Clement Negruț este și liderul grupului PMP în Camera Deputaților.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației.

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației. Grupul PPE, cea mai mare familie politică din Parlamentul European, salută simplificarea și relaxarea normelor Politicii Agricole Comune, ca urmare a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea