Rămâi conectat

Politică Administrație

Clement Negruț: Săptămâna viitoare se toarnă primii metri de asfalt pe șoseaua ocolioare a Sebeșului

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Deputatul PDL Clement Negruț a prezentat astăzi, în conferință de presă, stadiul în care se află lucrările de pe tronsonul II al Autostrăzii Sibiu – Orăștie, care include și șoseaua ocolitoare a municipiului Sebeș.

Acesta a precizat că în prezent, în zona nodului rutier Lancrăm și pe întreaga lungime a centurii ocolitoare a Sebeșului se execută lucrări de terasamente și umpluturi respectiv lucrări pregătitoare pentru executarea sensurilor giratorii a traseelor de comunicare dintre DN1 și autostradă, iar lucrările de relocare și protejare a utilităților au fost finalizate în proporție de 90%.

De asemenea, sunt în execuție lucrările la cele 3 pasaje și 5 poduri, pilonii de susținere fiind turnați. Primele 20 de grinzi de beton necesare pentru calea de rulare au sosit și vor fi montate iar termenul de finalizare a fost fixat pentru începutul lunii octombrie.

”Au trecut zece luni de când primul excavator a început săpăturile și a realizat prima decopertare în această zonă. În momentul de față putem spune că autostrada prinde contur, lucrările desfășurându-se într-un ritm susținut. Un moment important în desfășurarea acestei investiții pe care Sebeșul o așteaptă demult este turnarea primilor metri de asfalt în zona nodului rutier Sebeș-Est, care va începe de săptămâna viitoare. Mai trebuie reținut faptul că se lucrează cu un număr de 400 de angajați din care 230 sunt din Sebeș și localitățile învecinate precum și alte localități ale județului Alba”, a spus Clement Negruț.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP Comuna Ciuruleasa a lansat licitația pentru centrul de colectare a deșeurilor prin aport voluntar. Proiectul, de peste 2 milioane de lei, cuprinde 16 containere pentru colectarea deșeurilor provenite de la gospodării sau instituții. Construcția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea