Ziarul Unirea

Clement Negruț: Săptămâna viitoare se toarnă primii metri de asfalt pe șoseaua ocolioare a Sebeșului

PNL - Alegeri Locale Partiale - 27 iunie

Deputatul PDL Clement Negruț a prezentat astăzi, în conferință de presă, stadiul în care se află lucrările de pe tronsonul II al Autostrăzii Sibiu – Orăștie, care include și șoseaua ocolitoare a municipiului Sebeș.

Acesta a precizat că în prezent, în zona nodului rutier Lancrăm și pe întreaga lungime a centurii ocolitoare a Sebeșului se execută lucrări de terasamente și umpluturi respectiv lucrări pregătitoare pentru executarea sensurilor giratorii a traseelor de comunicare dintre DN1 și autostradă, iar lucrările de relocare și protejare a utilităților au fost finalizate în proporție de 90%.

ELIT

De asemenea, sunt în execuție lucrările la cele 3 pasaje și 5 poduri, pilonii de susținere fiind turnați. Primele 20 de grinzi de beton necesare pentru calea de rulare au sosit și vor fi montate iar termenul de finalizare a fost fixat pentru începutul lunii octombrie.

”Au trecut zece luni de când primul excavator a început săpăturile și a realizat prima decopertare în această zonă. În momentul de față putem spune că autostrada prinde contur, lucrările desfășurându-se într-un ritm susținut. Un moment important în desfășurarea acestei investiții pe care Sebeșul o așteaptă demult este turnarea primilor metri de asfalt în zona nodului rutier Sebeș-Est, care va începe de săptămâna viitoare. Mai trebuie reținut faptul că se lucrează cu un număr de 400 de angajați din care 230 sunt din Sebeș și localitățile învecinate precum și alte localități ale județului Alba”, a spus Clement Negruț.

Ioana SFÂRLEA

Redactor șef
Email: stiri@ziarulunirea.ro

Te-ar putea interesa și:

Comunicat de presă Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă și dezvoltată

Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Părerea ta contează: Vicepreședintele Comisiei pentru Educație și Cultură din Parlamentul European, Victor Negrescu, vă invită să vă spuneți opinia despre viitorul educației

Europarlamentarul de Alba, Victor Negrescu, invită persoanele interesate de îmbunătățirea sistemului educațional să răspundă la mai multe întrebări, în cadrul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă| Sorin Ioan Bumb: Senatul a aprobat acordul cu SUA pentru modernizarea centralei nucleare de la Cernavodă

Ședința Senatului de ieri, 22 iunie, constituie un moment istoric pentru siguranța energetică a României și pentru viitorul energiei nucleare… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an!”

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

14 Comentarii

Mimi 13 iulie 2012 at 14:00

daca nu spunea negrut nu se turna nici un asfalt…
vai ce noroc avem cu el.
du-te domnule si te culca. vrei sa induci ideia ca tu faci autostrada. ca daca nu erai tu era vai si-amar de noi. hai sictir! Ce faci sa nu moara firmele? ce faci sa avem aer curat in sebes? nu vezi ca sebesu-i tot in ceata si pute?

Misu 13 iulie 2012 at 21:19

CE TUPEU ORDINAR ARE NEGRUT, SE CREDE „CTITORUL” CENTURII SAU A INVENTAT EL ASFALTUL ?! SE AUTODEMASCA DE VREUN TRAFIC DE INFLUENTA ?! PLEACA DE AICI JAVRRA PORTOCALIE , SUNTEM SATUI DE TUPEUL VOSTRU !
TARA MERGE INAINTE SI FARA VOI CU SIGURANTA MULT MAI BINE !

Parca te-ai tras in chip cu autostrada circulabila si chipu l-ai pus in cutii postale. 13 iulie 2012 at 14:24

Nu s-a turmat asfalt,dar unde te-ai tras in chip pe o autostrada terminata (poate din alta tara)si poza cu autostrada si cutine ai bagato in cutii postale caci campania electorala la voi merge oricand !De nu erati voi PDL-lei lui Base oare mergeam prin tarana si glod……

sabin 13 iulie 2012 at 14:26

Fiind deputat ce reprezinta si zona Blaj domnul Negrut isi luase angajamentul ca va intreprinde toate masurile ca in anul 2011 sa se finalizeze reasfaltarea drumului national intre Blaj si Micasasa. Acum in iulie 2012 cu toate carpelile facute pe aceasta portiune acest drum a ramas unul dintre cele mai jalnice drumuri nationale din judet, daca nu cel mai jalnic. Atat am retinut ca s-a angajat sa realizeze si de altceva concret nu stiu sa se fi ocupat. Actul de eroism impotriva colegilor de partid nu l-a dus pana la capat. Cred ca ar fi bine sa prosteasca cetatenii altor zone din judet la apropiatele alegeri parlamentare.

Carlos 13 iulie 2012 at 14:54

Foarte bine dar pe tine tot nu te votez

rrr 13 iulie 2012 at 15:11

Băsescu si PDL au facut foarte mult rau Romaniei prin campania de denigrare si dezinformare pe care au purtat-o de cand USL este la guvernare.

Status Quo 13 iulie 2012 at 15:32

De ce nu te freaca grija pe tine de cat rau a facut USL Romaniei mai rrr-ila. Cat va mai rabda pamantu’, mai turuitoarelor? Haita de hiene care se aduna in jurul unui cadavru.

ola 13 iulie 2012 at 16:38

@status
ai spus un adevar pe jumatate.
Este un cadavru…al Romaniei ucise de Basescu
Accepta, mitocanule, faptul ca nu toti cei care cer demiterea lui Basescu si USL-isti
In ceea ce te priveste pe tine, statusule, esti un biet mitocan incult ratacit prin lumea asta

Status Quo 13 iulie 2012 at 19:00

@olita

Nu-ti da cu parerea despre oameni pe care nu-i cunosti. Vindeca-ti mai intai frustrarile personale.

rrr 13 iulie 2012 at 16:51

Atat v-a mai ramas, sa jigniti lumea. Sunteti niste distrusi si niste disperati, iar acum va este frica de ce va urma si jigniti in cel mai urat mod. Dar aceasta este imaginea Pdl-ului, nu o poate schimba nimeni. Niste frustrati!!!

Stoia mihnea 13 iulie 2012 at 16:38

Gunoaiele tot gunoaie raman dupa 8 ani de pdl ne anunta nenea negrut ca se toarna asfalt ……daca nu era el nu se turna ha ha ha ha ha…….gunoi pdl ne cred pe toti prosti.

vedem si singuri 14 iulie 2012 at 12:07

Vedem si singuri cum se lucreaza la drum !
Nu vedem in schimb care e legatura ta cu aceasta lucrare !
Nu te mai baga ca musca in asfalt, ca tot nu mai pupi alt mandat la Sebes !

ANI 14 iulie 2012 at 22:33

Mai sforarule doar nu vei trage nadejde sa mai pupi inca un mandat in aceasta zona? poate in Tanganica sa iei un nou mandat.

Deleanu 15 iulie 2012 at 13:32

Domnule Negruţ ştiu prea bine chiar şi adversarii dumneavoastră că demararea lucrărilor la şoseaua ocolitoare a Sebeşului vă aparţine în totalitate , că sunteţi unul dintre cei mai aprigi luptători pentru construirea autostrăzii în ansamblul ei , dar cine s-o recunoască?.Adversarii politici în nici un caz. Dar aţi ajutat toate comunităţile din zonă astfel că oricum sunteţi cel mai în măsură să ne reprezentaţi şi în viitorul mandat chiar de-ar mai rămâne nu 300 ci 100 de parlamentari. Omul simplu doar în dumneavoastră îşi pune speranţa.
Doamne ajută!

Comentariile sunt oprite