Rămâi conectat

Politică Administrație

Clement Negruț, președinte PMP Alba: ”România sub zodia PSD”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Au trecut 6 luni de guvernare PSD, şase luni de când România se află politic în zodia PSD şi am putea spune că lucrurile în ţara noastră nu merg deloc bine. Sub masca bunilor samariteni şi aşa zisa respectare a promisiunilor electorale PSD joacă la ruletă viitorul nostru al tuturor.

În România condusă de PSD se moare de rujeola , locurile de muncă nu apar, scandalurile în guvern se ţin lanţ, ordonante de urgenţă date la ceas de noapte, cu dedicaţie pentru jupânul Dragnea, oameni în stradă şi promisuni peste promisiuni de super măriri salariale care învrăjbesc societatea şi aşa dezbinată.

,,Drumul spre iad este pavat cu bune intenţii,, acest vechi dicton se potriveşte manuşă PSD-ului care în încercarea disperată de a arăta cât sunt de parolişti periclitează siguranţa noastră a tuturor românilor.

Politic PSD lucrează fără nici o grijă, nu este deranjat de nimeni, avem un preşedinte al României foarte liniştit încă, opoziţia este mai mult decît firavă si fără consistenţă. Simplele declaraţii că eşti împotriva PSD sub frecţii la picior de lemn.Marii salvatori ai României , USR-ul au o prestaţie lamentabilă,vedem cum această făcătură politică în toată splendoarea ei, cei care urlau din toţi bojocii criticând pe toată lumea, acum dorm în Parlament, sunt în afara oricarei logici parlamentare sunt contra tot timpul dar habar nu au de ce şi acum nu mai sunt deranjaţi de salariile nesimţite de parlamentar.

Aşa este greu să-i ţi piept PSD care face greşeală după greşeală. Sper ca opoziţia să se trezească şi să se organizeze. PMP prin parlamentarii săi acţioneză bine în Parlament atât cât le permite poziţia ocupată din punct de vedere numeric, sunt bucuros că , colegii mei de partid parlamentari ai PMP în urma unui studiu făcut sunt printre cei mai activi .

Trebuie să reuşim să arătăm cine este cu adevărat PSD, trebuie să ne continuăm munca aşa cum am făcut- o şi până acum, spunând răspicat că doar printr o dezvoltare economică sănătoasă românii o vor duce mai bine. Doar prin acţiuni politice serioase şi opozitie puternică vom scoate România de sub zodia PSD.

Clement Negruţ, preşedinte PMP Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Luni, 29 aprilie 2024 – Ședință ordinară la Consiliul Local Alba Iulia: Indexarea impozitelor și taxelor locale pentru anul fiscal 2025, pe ordinea de zi

Bogdan Ilea

Publicat

în

Luni, 29 aprilie 2024 – Ședință ordinară la Consiliul Local Alba Iulia: Indexarea impozitelor și taxelor locale pentru anul fiscal 2025, pe ordinea de zi Consiliul Local Alba Iulia este convocat în ședință ordinară, pe data de 29 aprilie 2024. Între proiectele de hotărâre de pe Ordinea de zi se află și proiectul de hotărâre […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea