Ziarul Unirea

Clement Negruț (PMP) ironizează planurile PNL în Alba Iulia: Alin Ignat e la încălzire precum Predoiu

Președintele PMP Alba, Clement Negruț, ironizează ”aranjamentele de casă” ale PNL, partid despre care spune că pune primarii și viceprimarii în Alba Iulia, deși campania electorală nu a început. Negruț afirmă că acest lucru este posibil deoarece ”oamenii aceștia lucrează cu Mama Omida”.

Clement Negrut04Secretarul general adjunct al PNL, Florin Roman, a spus, joi, că tânărul Alin Ignat ar fi susținut de liberali pentru funcția de viceprimar al municipiului Alba Iulia, după alegeri, în contextul în care Gabi Pleșa vizează un mandat de deputat, fapt ce a stârnit amuzamentul și ironia liderului PMP, Clement Negruț, care spune că Pleșa e titularul, iar Alin Ignat e rezervă, dar la încălzire, precum Predoiu, despre s-a spus că a fost ”prim-ministrul din umbră” al PNL-ului.

ELIT

”Oamenii aceștia ori lucrează cu Mama Omida, ori au un psihoterapeut care le spune, băi, băgați în mintea oamenilor că lucrurile deja sunt încheiate, deci nu mai are rost să vă mai forțați să mergeți să votați pe altcineva pentru că Hava e primar, Pleșa e viceprimar – titular, Alin Ignat e viceprimar – rezervă și Paul Voicu e viceprimar pe viață. Cam aceasta sesizez eu din mesajul auzit din gura unui lider PNL. O ipocrizie fără margini. Haide, domnule, prima dată, să intrăm în această competiție să vedem ce vor albaiulienii și după 6 iunie să povestim”, a spus Negruț.

Deputatul a conchis spunând că atitudinea liberalilor nu este corectă față de albaiulieni și le arată că voturilor lor nu mai contează, deoarece ei ”au funcțiile împărțite, bătute în cuie”.

”Normal că la copilul acela îi vinzi iluziile. Băiete, nu mai dormi, ești viceprimar din octombrie. Ei nu se mai gândesc că poate se schimbă majoritățile”, a arătat Negruț.

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook 

Te-ar putea interesa și:

Părerea ta contează: Vicepreședintele Comisiei pentru Educație și Cultură din Parlamentul European, Victor Negrescu, vă invită să vă spuneți opinia despre viitorul educației

Europarlamentarul de Alba, Victor Negrescu, invită persoanele interesate de îmbunătățirea sistemului educațional să răspundă la mai multe întrebări, în cadrul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!”

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!” Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă și dezvoltată

Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

3 Comentarii

Murgescu Eftimia 8 aprilie 2016 at 12:45

Domnule Negrut, nu va pricepeti la poluare. La aia din Sebes. Nu puneti un primar care se pricepe sa ne rezolve cu poluarea? Haideti, domnu Negrut, ajutati-ne pe bietii de sebeseni. Sunt multi, foarte multi cu cancere de la poluare. Dar, bietii copii, is tot pe la doctor. Cu boli de respiratie. Vai de ei !

Votati pmp 8 aprilie 2016 at 13:37

Are dreptate domnul negrut ,liberalii nu trebe sa fie asa de siguri pe victorie.
Suntem in alba multi tampiti care votam de egzemplu cu domnul Negrut chiar daca are fata asta de pacalici , ca macar Tariceanu a fost barbat si doamna macovei duce steagu dreptatii ,deci forta PMP:
Daca mai scoatem un mandat de deputat si va achitati creditele , facem un chef cu mici bere si pirande domnu Milu sau nui sigur cai destul ?

pilu 8 aprilie 2016 at 17:28

Milule, nu mai face invitatii ca ramai cu ele neonorate. Ai sa vezi dupa 6 iunie. Pana atunci date cocos, ca inca poti.

Comentariile sunt oprite