Clement Negruț (MP): Premierul de la Grivco nu se dezminte. Justiția din România a deranjat iar cuibul USL și pe Voiculescu

Justiția din România a deranjat iar cuibul USL și pe Voiculescu. Vedem cum una din instituțiile statului ANAF este atacată de pe cele mai înalte poziții politice și de către liderii USL.

Clement Negrut01Acum înțelegem foarte bine că între Iohannis și Voiculescu există o strânsă legătură. Nimic nu este întâmplător, nici chemarea la ordin a lui Iohannis la Grivco pentru a fi uns premier, nici legăturile sale cu USL, nici declarațile prin care nu recunoștea lovitura de stat din iunie 2012. Mai mult, domnia sa este cel care atacă justiția pentru că a îndrăznit să decidă printr-o hotărâre judecătorească, că a dobândit un imobil în Sibiu ilegal.

Este clar pentru toată lumea că acest apelativ ,,premierul de la Grivco” i se potrivește de minune celui care acum ocupă funcția de președinte al României. Klaus Iohannis vorbește puțin, dar când deschide gura nu-și face decât deservicii. Problema este însă că ne face nouă tuturor deservicii prin prestația jalnică și prin acțiunile sale care nu fac deloc cinste funcției pe care o are în prezent.

Întreaga opinie publică a fost scandalizată după declarația lui Klaus Iohannis, care este de părere că acțiunea inspectorilor ANAF de recuperare a prejudiciului cauzat de turnătorul Voiculescu, este una ,,heirupistă”, ,,nepotrivită” și ,,discutabilă”. Este cât se poate de evidentă conexiunea dintre fostul primar al Sibiului și tătucul Antenelor, Voiculescu. De aceea nu ne miră că se spune acum despre Iohannis că e sluga lui Voiculescu.

Putem spune că toți acei români care l-au votat pe Iohannis, mulți din ei îndurând frig, foame, sete, stând cu ceasurile la cozi ca sa voteze, toți acei români care au simțit o speranță de mai bine în iarna lui 2014, trăiesc acum un coșmar văzând clar cine este Klaus Iohannis. Acest om ignoră o hotârâre a unei instanțe și tratează cu indiferență o chestiune care are legătură cu noi toți: recuperarea unor sume uriașe de bani – 60 milioane de euro – furate de Voiculescu. Sunt bani care au fost luați din buzunarul fiecărui român, domnule Iohannis! Acțiunea ANAF nu a fost un ,,banal motiv administrativ”. Iată că acum primiți o palmă din partea opiniei publice, din partea presei, din partea multora din cei care v-au votat ca să ajungeți președinte.

Nici nu ar trebui să ne spurprindă prea mult reacția şi declaraţiile domnului președinte. Doar se știa de mult că are legături cu ,,varanul”. Pe lângă asta știm că domnul Iohannis nu respectă nici decizia instanței în privința unui imobil pierdut anul trecut. El și soția încă încasează chirie pentru casa pe care a pierdut-o definitiv în centrul Sibiului.

Aşa cum am şi intitulat acest material, premierul de la Grivco nu se dezminte. Rămâne fidel aceluiaşi stăpân – Voiculescu, care deşi se află acum în spatele gratiilor exercită o mare influenţă în rândul primilor oameni din stat.

Prin declaraţia făcută, Klaus Iohannis a rispit orice îndoială asupra orientării sale. A dezamăgit o mare de români şi şi-a bătut joc de speranţele multora; ale tuturor celor care au crezut că alegându-l pe el în locul lui Ponta va fi mai bine. Iată însă că s-au înşelat: şi domnul Iohannis are aproape aceeaşi atitudine faţă de actul justiţiei ca şi prietenul său USL-ist Victor Viorel Ponta.

Nu am văzut nici o reacție a PNL care să arate că respectă justiția și statul de drept, ba chiar au votat alături de PSD la senat pentru a fi chemat Primul Ministru Cioloș, pentru a da socoteală lui Tăriceanu pentru că o instituție din subordine a guvernului a îndrăznit să-l deranjeze pe Voiculescu.

Mişcarea Populară a amendat prin liderii săi această atitudine a preşedintelui şi speră ca justiţia să fie lăsată să lucreze, instituţiile statului, precum ANAF să fie lăsate să funcţioneze şi să poată recupera uriaşele prejudicii aduse statului de oameni precum Voiculescu.

Preşedinte MP Alba, Deputat Clement Negruţ

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

10 Comentarii

Rob 19 februarie 2016 at 13:04

Va multumim domnule Clement pentru ca va faceti cunoscuta pozitia in legatura cu evenimentele actuale. Vreti sa ne spuneti ca modalitatea brutala cu care actioneaza / a actionat ANAF este normala, de laudat si ca astfel de lucruri vor fi infaptuite si laudate in cazul in care dumneavoastra / partidul dumneavoastra obtine putere publica.

Noi, cetatenii, ne-am saturat de atitudini sfidatoare in raport cu demnitatea noastra ca oameni (chiar si atunci cand nu avem dreptate) si votam in consecinta.

Va respect pozitiile anti-Hava si anti-PSD, dar nu vrem sa schimbam un rau cu unul si mai rau!

marius 19 februarie 2016 at 13:31

Când Băsescu dă ordin pe unitate, MP3 se conformează. Şi dacă ar fi doar MP, ar fi relativ bine!
Salutăm pe această cale pe toţi acoperiţii şi descoperiţii din presă. Faţă de cei descoperiţi am un gram de compasiune având în vedere anotimpul în care o fac.

Marian 19 februarie 2016 at 14:40

Frateee! Am inceput sa ma tem de ziua de vineri. Care-by the way cum ar zice francezul :)- era ziua mea preferata!
Acum…am treaba , nu am treaba trebuie sa citesc de Clement Negrut.
Ma declar victima si solicit pe aceasta cale sa postati aberatiile domnului deputat …daca se poate ….doar duminica dupa masa. Atunci sunt oricum nervos ca urmeaza ziua de luni. Bine? 🙂
Si inca o rugaminte/intrebare retorica: nu poate oare domnul aflat la ultimul lui mandat de parlamentar sa isi lanseze in stratosfera toti candidatii deodata? veti fi uimiti cat spatiu ar ramane pentru stiri cu adevarat importante…

pilu 19 februarie 2016 at 18:15

Bine zice Milu. Se adevereste pe zi ce trece ca avem un presedinte mai slab ca si Constantinescu, pe care l-a invins sistemul. Pe asta l-a invins cel care l-a chemat la Grivco sa-l puna prim ministru.
Incet, incet vanatul e izolat de haita si urmeaza a fi impuscat. Nu cred sa-l mai tina americanii mult ca s-au gandit ca-i mai bine sa-l aibe pe plajele din Florida.
Mai ce teapa am luat cu asta !

Zoom 19 februarie 2016 at 19:20

Asa Milule, baga mare, nu te lasa, imi place ca esti perseverent !
Nicio saptamana (la ziar) fara tampeniile tale.
Si uite, dupa cum se vede, se mai gaseste cate un „nevinovat” de partea ta …

oANA 19 februarie 2016 at 20:53

Clementul acesta nu-si da seama ca este penibil?

fane 19 februarie 2016 at 23:11

TU SI PARTIDU ASTA ;TINE MINTE ,VOM STERGE PE JOS CU VOI ,NU CU TINE CIT CU BASESCU

MARIUS 20 februarie 2016 at 9:11

nu sunteti in stare sa ganditi ..tot repetati ca papagalii ce a spus basescu acum 5 ani ….si acel lucru nici macar nu s a intamplat. Iohanis n a ajuns niciodata premier. serios, alte idei , cuvinte sau maraieli nu puteti produce? sunt nervos pe Iohanis ca a scos pe gura niste tampenii si astia vor sa si castige capital electoral din asta cu alte aberatii ?! lasa ti ne naibii in pace ca nu convingeti pe nimeni …ati castiga mai multe voturi daca ati tacea din gura ! ca pe idei si discurs sunteti praf!

jon 20 februarie 2016 at 10:38

Aoleu nene iarasi glasuieste partidul finantat din bani furati de Udrea??

Mimi 20 februarie 2016 at 23:01

Domnule deputat Clement Negrut, sebesenii asteapta implicarea dumneavoastra mai agresiva in chestiunea poluarii cancerigene din Sebes vis-vis de procesul pierdut de Ministerul mediului la primul termen , minister „aparat” de catre „juristii Ministerului nepregatiti si cu salarii mici”. Sa-i cereti ministrului sa-i pregateasca si sa le dea si salarii mai mari pentru ca la recursul din 1 Martie 2016 sa cistige ADEVARUL si DREPTATEA!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...