Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Clement Negruț (MP): Premierul de la Grivco nu se dezminte. Justiția din România a deranjat iar cuibul USL și pe Voiculescu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Justiția din România a deranjat iar cuibul USL și pe Voiculescu. Vedem cum una din instituțiile statului ANAF este atacată de pe cele mai înalte poziții politice și de către liderii USL.

Clement Negrut01Acum înțelegem foarte bine că între Iohannis și Voiculescu există o strânsă legătură. Nimic nu este întâmplător, nici chemarea la ordin a lui Iohannis la Grivco pentru a fi uns premier, nici legăturile sale cu USL, nici declarațile prin care nu recunoștea lovitura de stat din iunie 2012. Mai mult, domnia sa este cel care atacă justiția pentru că a îndrăznit să decidă printr-o hotărâre judecătorească, că a dobândit un imobil în Sibiu ilegal.

Este clar pentru toată lumea că acest apelativ ,,premierul de la Grivco” i se potrivește de minune celui care acum ocupă funcția de președinte al României. Klaus Iohannis vorbește puțin, dar când deschide gura nu-și face decât deservicii. Problema este însă că ne face nouă tuturor deservicii prin prestația jalnică și prin acțiunile sale care nu fac deloc cinste funcției pe care o are în prezent.

Întreaga opinie publică a fost scandalizată după declarația lui Klaus Iohannis, care este de părere că acțiunea inspectorilor ANAF de recuperare a prejudiciului cauzat de turnătorul Voiculescu, este una ,,heirupistă”, ,,nepotrivită” și ,,discutabilă”. Este cât se poate de evidentă conexiunea dintre fostul primar al Sibiului și tătucul Antenelor, Voiculescu. De aceea nu ne miră că se spune acum despre Iohannis că e sluga lui Voiculescu.

Putem spune că toți acei români care l-au votat pe Iohannis, mulți din ei îndurând frig, foame, sete, stând cu ceasurile la cozi ca sa voteze, toți acei români care au simțit o speranță de mai bine în iarna lui 2014, trăiesc acum un coșmar văzând clar cine este Klaus Iohannis. Acest om ignoră o hotârâre a unei instanțe și tratează cu indiferență o chestiune care are legătură cu noi toți: recuperarea unor sume uriașe de bani – 60 milioane de euro – furate de Voiculescu. Sunt bani care au fost luați din buzunarul fiecărui român, domnule Iohannis! Acțiunea ANAF nu a fost un ,,banal motiv administrativ”. Iată că acum primiți o palmă din partea opiniei publice, din partea presei, din partea multora din cei care v-au votat ca să ajungeți președinte.

Nici nu ar trebui să ne spurprindă prea mult reacția şi declaraţiile domnului președinte. Doar se știa de mult că are legături cu ,,varanul”. Pe lângă asta știm că domnul Iohannis nu respectă nici decizia instanței în privința unui imobil pierdut anul trecut. El și soția încă încasează chirie pentru casa pe care a pierdut-o definitiv în centrul Sibiului.

Aşa cum am şi intitulat acest material, premierul de la Grivco nu se dezminte. Rămâne fidel aceluiaşi stăpân – Voiculescu, care deşi se află acum în spatele gratiilor exercită o mare influenţă în rândul primilor oameni din stat.

Prin declaraţia făcută, Klaus Iohannis a rispit orice îndoială asupra orientării sale. A dezamăgit o mare de români şi şi-a bătut joc de speranţele multora; ale tuturor celor care au crezut că alegându-l pe el în locul lui Ponta va fi mai bine. Iată însă că s-au înşelat: şi domnul Iohannis are aproape aceeaşi atitudine faţă de actul justiţiei ca şi prietenul său USL-ist Victor Viorel Ponta.

Nu am văzut nici o reacție a PNL care să arate că respectă justiția și statul de drept, ba chiar au votat alături de PSD la senat pentru a fi chemat Primul Ministru Cioloș, pentru a da socoteală lui Tăriceanu pentru că o instituție din subordine a guvernului a îndrăznit să-l deranjeze pe Voiculescu.

Mişcarea Populară a amendat prin liderii săi această atitudine a preşedintelui şi speră ca justiţia să fie lăsată să lucreze, instituţiile statului, precum ANAF să fie lăsate să funcţioneze şi să poată recupera uriaşele prejudicii aduse statului de oameni precum Voiculescu.

Preşedinte MP Alba, Deputat Clement Negruţ


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea