Rămâi conectat

Politică Administrație

Clement Negruţ, deputat de Alba: „PSD reprezintă defrişarea României”

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Clement Negrut PMP3Actuala putere nu încetează să ne surpindă. În cel mai neplăcut mod. Ne-am lămurit deja cu toţii că PSD-ul şi acoliţii săi sunt puşi pe căpătuire prin orice mijloace. Nu sunt mulţumiţi cu birul pe care l-au pus asupra românilor prin acciza la carburanţi sau prin taxa pe stâlp, sau prin facturile la curent umflate sau prin atâtea alte taxe şi impozite.

Un grup de 38 de deputaţi PSD au de gând să dea liber la defrişări cu dorinţa de a-şi mai îngrăşa conturile lor şi ale prietenilor lor. Afirmaţia mea este susţinută şi de faptul că 10 din iniţiatori sunt proprietari de păduri. Deputaţii despre care vorbesc ar dori ca oricine este proprietar de teren forestier să poată să-şi defrişeze legal întreaga suprafaţă de pădure pentru a-şi construi pensiuni, spaţii de agrement, baruri, piscine şi spa-uri, totul în scop turistic. Cu alte cuvinte modifică Legea în beneficiul lor. Asta în condiţiile în care ţara noastră suferă enorm din cauza tăierilor ilegale de păduri. Să aruncăm o privire chiar în judeţul Alba, care de asemenea suferă din cauza celor care formează aşa-numita mafie a lemnului. Se vede cu ochiul liber că aurul verde al judeţului se împuţinează tot mai mult, ceea ce duce la serioase probleme de mediu, iar beneficiile materiale ajung tocmai la cine nu trebuie. Vedem schimbările climatice care au loc în ultimii ani, inundaţii, furtuni, însă preocuparea reprezentanţilor puterii se manifestă faţă de defrişarea pădurilor şi nu faţă de măsurile de prevenire a acestor nenorociri. Poate că domnul Victor Viorel Ponta mai are chef de o plimbare cu barca trasă de jandarmi.

PSD-ul are un deputat chiar pe colegiul ce include Munţii Apuseni. E vorba de domnul Dîrzu. Oare dânsul ce părere are despre iniţiativa colegilor săi? Sunt absolut sigur că, la fel ca până acum, domnul Dîrzu nu va face absolut nimic care să ne schimbe opinia faţă de activitatea şi „interesul” legat de soarta cetăţenilor din colegiul său. Da, acesta e PSD-ul, aceştia sunt pesediştii, interesaţi doar de buzunarul lor, indiferent dacă asta presupune sărăcirea populaţiei.

Nu putem să-i lăsăm să-şi bată joc de ţara noastră. Nu trebuie să lăsăm această caracatiţă să-şi întindă prea mult tentaculele. Sperăm în continuare la o dreaptă unită şi avem încredere în judecata românilor. Împreună ridicăm România!

deputat Clement Negruţ – preşedinte PMP Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR Corneliu Dan Olar, candidatul partidului AUR pentru președinția Consiliului Județean Alba, a plecat marți, 23 aprilie, prin inima Țării Moților dorind să poarte dialog cu moții și să împărtășească viziunea sa pentru un viitor mai bun. Încă din zorii zilei, Olar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea