Rămâi conectat

Ştirea zilei

Clement Negruț: ”De luni suntem toți în interiorul partidului, uniți în lupta împotriva USL”

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Deputatul Clement Negruț a declarat astăzi, în conferința de presă de la sediul PDL Alba, că în opinia sa Convenția PDL din 23 martie ”va rămâne în istoria partidului pentru răul care l-a generat în interiorul partidului”. 

Democrat-liberalul consideră totuși că subiectul contestațiilor privind neregulile de la alegerile interne trebuie să fie închis iar datoria membrilor PDL este să fie uniți deoarece pentru ei ”există un singur adversar iar acesta este USL”.

Din nefericire e un mare păcat că asupra acestei Convenții și asupra modului de alegere a președintelui partidului planează suspiciunea de fraudă. V-o spune unul dintre cei care a participat activ și implicat în modul numărare și de încheiere a proceselor verbale. Nu o să vă dau mai multe detalii pentru că am convenit, după discuția pe care am avut-o chiar în această dimineață cu doamna Elena Udrea, că nu are rost să mai continuăm o radicalizare a luptei în interiorul partidului pentru că ne face mult rău și nu cred că este cazul. (…) Acum este foarte important ceea ce se întâmplă după alegerea Biroului Permanent Național. Președintele s-a ales, din momentul acesta nu mai avem nimic de comentat. Ne așteaptă câteva competiții electorale deosebit de importante iar rezultatul acestor competiții depinde de modul în care viitorul BPN va ști să coaguleze forțele din interiorul PDL. (…) De luni suntem în interiorul Partidului Democrat Liberal, toți pentru lupta împotriva USL. Din momentul acesta ideea este clară, avem un singur adversar care se cheamă USL, atât la nivel local cât și la nivel național”, a spus Negruț.

Acesta a mai precizat că susținătorii moțiunii Elenei Udrea nu vor candida pentru o funcție în BPN, deși nu s-a impus nicio restricție în acest sens: ”Ideea generală este de a nu fi în BPN pentru a nu fi acuzați de oportunism. În ceea ce mă privește nu sunt interesat de nicio funcție. Am refuzat să candidez și pentru funcția de lider de grup. Cred în continuare și de aceea mă mai aflu încă la această masă, că meritocrația despre care s-a vorbit în toate moțiunile va deveni o realitate”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Lucrări de reparații și întreținere la Cetatea Alba Carolina: Fântână cetății sau podul Unirii printre obiectivele proiectului de peste 4,5 milioane lansat în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Lucrări de reparații și întreținere la Cetatea Alba Carolina: Fântână cetății sau podul Unirii printre obiectivele proiectului de peste 4,5 milioane lansat în SEAP Mai multe lucrări de reparații și întreținere urmează să fie făcute în cetatea Alba Carolina. Primăria Alba Iulia dorește să repare mai multe obiective printr-un contract-cadru de 4 ani. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea