Rămâi conectat

Ştirea zilei

Clement Negruț: ”Cuprumin va fi pus pe butuci de Guvernul Ponta”

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Schimbările care au loc la Ministerul Economiei și amânarea deschiderii ofertelor pentru cumpărarea producției Cuprumin nu fac decât să complice situația companiei, este de părere deputatul Clement Negruț.

Acesta a declarat într-o conferință de presă desfășurată la sediul Partidului Mișcarea Populară Alba că în opinia sa Cuprumin Abrud va fi ”pus pe butuci” de Guvernul Ponta:

Mergând pe declarația lui Vosganian care spunea că dacă până la sfârșitul anului acolo nu vor veni banii, Cuprumin se va închide; când vor veni banii dacă doar în 25 octombrie se deschid ofertele? Dacă mergem pe acest raționament oamenii aceștia au pus pe butuci și Cuprumin-ul! Vosganian pleacă, vine Chițoiu într-un interimat, care sunt sigur că va dori să verifice toate documentele. Iresponsabilitate totală! (…) În opinia mea este o problemă care va scoate în evidență în mod negativ județul Alba”, a spus Clement Negruț.

Președintele PMP Alba consideră că în urma licitației Cuprumin va avea aceeași soartă ca în urmă cu câțiva ani, când acțiunile au fost cumpărate de Energominera: ”Țineți cont de un lucru: pe cei care cumpără doar producția nu îi interesează retehnologizarea, nu îi interesează forța de muncă, îi interesează să extragă și să prelucreze rapid și să obțină obțină concentratul de cupru atâta timp cât acesta este poziționat la un preț foarte bun. Așa s-a întâmplat și cu Energomineral, în momentul în care au cheltuit mai mult cu extracția au plecat”.

Eu trag un semnal de alarmă legat de faptul că au anunțat trei termene din luna iulie încoace și iată că apare și al patrulea. Mi-e teamă că este destul de târziu pentru Cuprumin”, a concluzionat deputatul de Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea