Rămâi conectat

Politică Administrație

Clement Negruț: Atanasiu și-a atins scopul. PDL și Predoiu nu mai pot emite pretenții la funcția de prim-ministru

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Deputatul MP Clement Negruț a atins joi, la radio Unirea FM, un subiect sensibil în sânul marelui PNL, privind declarația prim-vicepreședintelui Teodor Atanasiu care spunea, la o întâlnire de partid, surprins într-o înregistrare, că, dacă vor prelua guvernarea, Cătălin Predoiu nu va fi premier așa cum se vehicula în spațiul public.

Clement Negrut11”Klaus Iohannis este contestat din mai multe puncte de vedere și legat de imaginea domniei sale, dar și legat de faptul că PNL-ul își dorea într-un fel sau altul să intre la guvernare pe ușa din față, nu pe ușa din dos. Pe de altă parte, PDL, prin veșnicul candidat la funcția de premier, Cătălin Predoiu, din momentul acesta, discuția legată de nominalizarea s-a a picat definitiv. Atanasiu și-a atins scopul prin declarația domniei sale. PDL nu mai poate emite din momentul de față pretenții la funcția de prim-ministru și de aici și deranjul în interiorul PNL între cele două tabere și părți din cele două tabere cu Klaus Iohannis. Aceste lucruri sunt ținute sub capac și vor ieși la suprafață când guvernul va veni în parlament cu inițiative, ordonanțe de urgență care, cele mai multe, trebuie să aibă susținere și nu o vor avea”, a afirmat Clement Negruț.

Atanasiu a spus, în luna mai, în cadrul unei întâlniri private, că liderii PDL-ului o să dispară rând pe rând. ”Noi am făcut o fuziune paritară în care noi am dat numele partidului, sigla partidului, candidatul la președinție al partidului și ei ne-au dat sediul locația în care să funcționăm. Gândiți-vă că avem 28 de județe în care noi conducem în fuziunea asta paritară. Mai mult de atât nu puteam obține. Eu vă spun că le-am dat și iluzia că o să aibă prim-ministru. N-o să-l mai aibă. Vă dau în scris că nu o să-l aibă!”, a afirmat senatorul de Alba.

Citește și Teodor Atanasiu, despre fuziunea PDL-PNL: „Ne-am ținut de nas și am făcut un compromis. Liderii lor o sa dispară rând pe rând!”

(D.S.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie Primarul orașului Teiuș, Mirel Vasile Hălălai, printr-o postare de ieri, 24 aprilie, de pe facebook a anunțat trei proiecte noi pentru teiușeni: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie: ”Împreună cu arhitectul orașului, Claudiu Colev am fost astăzi la București la Ministerul Dezvoltării pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea