Clement Negruț: Am primit un cot bine plasat în zona ficatului care mi-a tăiat răsuflarea. Acțiunea jandarmeriei, dincolo de limitele democrației

Clement Negrut la protest01Deputatul PMP de Alba, Clement Negruț, a afirmat că la acțiunea de protest de duminică din Piața Victoriei, prin care s-a cerut demisia premierului Victor Ponta, a primit un cot, ”bine plasat în zona ficatului”, care i-a tăiat răsuflarea. Parlamentarul a apreciat că acțiunea jandarmeriei a fost ”dincolo de limitele democrației din România”.

În urma incidentului, demnitarul spune că va cere, fie printr-o interpelare, fie într-o conferință de presă, demisia ministrului Afacerilor de Interne, Gabriel Oprea.

Clement Negruț a mai spus că protestul a adunat peste 1.000 – 1.200 de persoane.

Deputatul a afirmat că lovitura primită duminică îi creează probleme ”și acum”, adică luni, iar ”România se îndreaptă spre un stat polițienesc”.

Clement Negrut11”Astăzi (n.r. duminică) am ajuns sa trăiesc momente pe care nu am crezut ca le voi trăi vreodată. Am simțit pe pielea mea ce înseamnă forța, forța bocancului, a pumnului, a bastoanelor; forța unor indivizi care au primit ordin sa oprească cetățeni care doreau să protesteze pașnic în fața unei instituții a statului român, condusă de un prim ministru corupt așa cum arată procurorii. Acolo au fost colegii mei din Partidul Mișcarea Populară, profesori, ingineri, pensionari, care nu fac parte din partid, au fost simpli cetățeni din București, care sau alăturat MIȘCĂRII. Am generat o mișcare democratică, am dovedit că ne pasă și am ieșit în stradă pentru că de azi am devenit o forță, un partid care va avea un cuvânt de spus în politică, asta o spun să audă liberalii care ne-au tratat cu indiferență și aroganța tipică USL. Vreau să știe că voturile celor patru parlamentari PMP vor fi decisive la moțiunea de cenzură.
Iată dragi prieteni, cum astăzi Eugen Tomac președintele PMP este luat de gât de un mușchiulos care încerca să-l ducă la dubă (scuzați-mi exprimarea) în timp ce alții îl loveau cu bocancii mai rău ca la fotbal, eu fiind în dreapta lui ușor în spate am primit un cot bine plasat în zona ficatului care mi-a tăiat răsuflarea; o colegă este trântită la pământ iar fata unui coleg lovită cu nesimțire de aceleași brute. Asta este România lui Ponta pe care noi nu îl vom lăsa să o distrugă. Trăiască România! Trăiască democrația! Trăiască Partidul Mișcarea Populară”, a scris Clement Negruț pe pagina sa de Facebook.

“Această adunare publică nu respecte normele legale. Am luat decizia limitării spaţiului de desfăşurare. Protestatarii au spart cordoanele de jandarmi. Organizatorii vor fi identificaţi şi sancţionaţi”, a declarat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei, la Digi24.

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook 

14 Comentarii

ghita 08.06.2015 at 13:08

de ce nu a-ti iesit in strada si atunci cand a-ti taiat salariile acelor jandarmi in 2010 domnule deputat ?

ilie de la uzina 08.06.2015 at 13:12

pentru ca oricum castiga prea mult pentru cata scoala si munca depun. de aia ghita.
samearga jandarmii la privati,unde pot castiga cat vrea muschiullor.
bugetari puturosi ce sunteti.sa va tina privatiiin brate.
putori analfabete.

HH 09.06.2015 at 13:15

CE MASCARICI, CE FAZE AU FACUT PE ACOLO “COLEGII”LUI NEGRUT: TOMAC S-A ARUNCAT IN JANDARMI CA LA RUGBY, VISAN ERA INTR-UN FEL DE COSTUM POPULAR, CU UN TULNIC, BASESCU ERA DEGHIZAT PROBABIL IN MARINAR( MAI EXACT PIRAT) !!! VICTIMIZAREA IN CAZUL UNOR PERSONAJE DE ACEST FEL ESTE O CHESTIE CARE II PRIVESTE PE PSIHIATRII NU PE ALEGATORI !
PONTA – BASESCU” ACELASI MIZERIE ” !

Așa zis-a Burebista 08.06.2015 at 13:28

Acum ai motiv să plângi la sânul lui Udrea. E liberă și așteaptă candidați. Burlăcița episodul XIII bis.

zbor deasupra unui cuib de cuci 08.06.2015 at 13:44

pacat ca nu sant jandarm si nu am fost acolo….cate coate as fi tras la ficati…….cu sete chiar:)

@ zbor......de cuci 08.06.2015 at 14:13

Mai draga, cuib de buci…”cate coate as fi tras la ficati”…la ficatii lui don plagiatore sau iti placeau,mai mult, ouale lui bombonel?

io 08.06.2015 at 17:52

Pai blonda unde era,de obicei te proteja,Rusinea ardelenilor!!!

un ardelean 08.06.2015 at 18:01

Nici o problema cu …cotu` ala ! Era totusi mai bine sa fi fost….mai multe !

Nelucu 09.06.2015 at 7:58

Fiecare ce cauta, gaseste !Dracu te vari duminica printre manifestanti, in Bucuresti ? Daca erai cu familia la iarba verde,la Alba Iulia, sau la “casuta de vacanta ” erai iubit mai mult , de cei dragi !Dupa cum ai observat, pe propia piele, in Bucuresti, duminica nu se da in Bucuresti, numai prime si functii!
! Daca ti-a placut, hai din nou si duminica viitoare. Te asteptam !

HH 09.06.2015 at 13:18

UN PENIBIL, UN CIRC IEFTIN ! PONTA-BASESCU ACEEASI MIZERIE !

viorica 09.06.2015 at 14:15

Cele mai sigure locuri de munca!Cautam pentru o afacere noua operatori online care vor sa castige legal bani lucrand doar 3 ore pe zi.Nu este necesara experienta , se ofera gratuit cursuri de initiere. Detalii la email: vioflo53@gmail.com

Așa zis-a Burebista 09.06.2015 at 14:19

@viorica – eu caut ziliere cu ora pentru centura Alba Iulia. Te poți prezenta pentru probă la orice oră fără programare.
Te aștept.

rudotelu' 09.06.2015 at 14:53

Parca erai adeptul unui dialog civilizat,fara sa jignesti.Ce sa faci altceva cind nu-ti iei medicamantele?Intradevar postarea nu are legatura cu articolul dar totusi fa un efort si trateazate!

marius 09.06.2015 at 15:42

Domnule Negruţ n-a fost cumva Cotul Donului şi acum încercaţi să ne vindeţi gogoşi!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...