Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Claudiu Răcuci (PNL) –  Orice PSD-ist îi este frică de moțiunea de cenzură!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Claudiu Răcuci (PNL) –  Orice PSD-ist îi este frică de moțiunea de cenzură!

Deputatul PNL Claudiu Răcuci condamnă în termeni extrem de duri modalitățile ilegale în care Viorica Dăncilă se folosește de bani publici și de tranzacții cu funcții publice pentru a cumpăra voturile parlamentarilor PSD sau ale independenților care vor să voteze moțiunea de cenzură și demonstreză fără dubiu că nu este altceva decât urmașa lui Dragnea în fruntea unui partid corupt până în măduva oaselor:

Președintele PNL Ludovic Orban și liderul de grup al deputaților PNL Raluca Turcan, au reușit să convingă nu mai puțin de 237 de parlamentari să semneze și să voteze moțiunea de cenzură inițiată de noi, pentru demiterea celui mai slab guvern din ultimii 30 de ani. Nu știu dacă opoziția a mai fost vreodată atât de unită împotriva PSD ca acum. Cred că elementul comun care ne-a unit pe toți îl reprezintă dezastrul economic și social spre care a dus PSDăncilă România.

În loc să vină în fața Parlamentului și să iasă din ilegalitate, Viorica Dăncilă nu face decât să agraveze criza guvernamentală, chiar dacă din acest motiv suferă sistemul de educație, cel de sănătate sau se crează instabilitate în ministerul de interne. Înfiptă în scaunul de prim-ministru, Viorica Dăncilă nu a uitat nicio lecție predată de mentorul său, Liviu Dragnea, și, imediat după depunerea moțiunii de cenzură, a început să cumpere parlamentari la bucată, fie cu promisiuni, fie direct cu bani publici, din bugetul de stat.

Acest lucru nu este numai imoral, ci și penal. Am încrederea că autoritățile statului nu au dormit în aceste zile și că vor avea grijă ca tranzacțiile cu voturi și cu funcții publice să fie aspru pedepsiți. De asemenea, dincolo de aspectul moral și legal, românii vor trebui să cunoască modul în care a votat fiecare parlamentar la moțiunea de cenzură. Români trebuie să ște cine o susține pe Dăncilă, cine își dorește curățarea României de PSD și cine vrea întoarcerea la o Românie normală.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO „Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat Vineri, 26 aprilie 2024, a avut loc recepția lucrărilor pe lotul 1 al Transapusenei care totalizează nu mai puțin de 43 de kilometri. Un drum de poveste, emblematic pentru județul Alba și pentru România. Citește și: FOTO Cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea