Claudiu Răcuci (PNL) –Guvernul Ludovic Orban va pune în aplicare mai multe proiecte economice liberale care să genereze bunăstare reală!

Deputatul PNL Claudiu Răcuci susține nevoia unei învestituri cât mai rapide a Guvernului Ludovic Orban, deoarece țara are nevoie urgentă de un guvern cu puteri depline.

Mai mult, Claudiu Răcuci afirmă că proiectele economice liberale blocate de PSD în Parlament vor deveni treptat realitate:

ELIT

„Sute de primării au rămas fără bani pentru cheltuieli curente și salariile angajaților, examenul de rezidențiat nu se poate ține, manualele de clasa a VII-a nu pot ajunge în școli, iar bugetul pentru anul viitor nu se poate întocmi, pentru că țara nu are guvern. Orice parlamentar care decide să nu susțină Guvernul Orban se aliază practic cu PSD, pentru a o ține pe Viorica Dăncilă în funcție, deși Guvernul a fost demis!

Orice zi care mai trece fără un guvern legitim, cu puteri depline, înseamnă afundarea țării într-o criză politică, economică și socială profundă, ale cărei costuri le suportăm cu toți. Este fără îndoială că Guvernul Orban nu va face într-un an ceea ce nu s-a făcut în 30 de ani. Ceea ce poate face însă Ludovic Orban este să oprească degringolada în care a fost dusă țara și să îndrepte din erorile majore ale guvernărilor PSD.

Personal, învestitura Guvernului Ludovic Orban îmi dă speranța că majoritatea proiectelor economice inițiate de noi, parlamentarii PNL, vor deveni realitate. Nu cred că va fi posibil să fie implementate toate deodată, din cauza situației economice dezastruoase lăsate în urmă de PSD, însă chiar și treptat ne dorim să vedem puse în practică proiectele pentru încurajarea muncii part-time și a muncii suplimentare, pentru creșterea salariilor în sectorul privat și pentru dezvoltarea capitalului autohton.

Dacă aceste proiecte nu erau blocate de PSD în Parlament, situația economică a țării și bunăstarea angajaților din mediul privat nu ar fi arătat atât de rău ca acum.”

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Trombetta 23 octombrie 2019 at 11:17

Domnu deputat, prima data sa ajunga numa sa fie instalat guvernul si simtim noi populimea dupa bunastarea sau nu. Acuma trebuie luati la intrebari candidatii la presedintie ce vor sa faca, ce au facut. Pt dumneata intrebarile vin la anu cand o sa fie alegerile, pana atunci la mai mare cu trompetismul.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...