Rămâi conectat

Societate

Claudia Purcel vine din Abrud la Alba Iulia pentru a demonstra că merită titlul de Miss Boboc 2014 la Balul Balurilor

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

boboci Balul Balurilor 201427Eleva Liceului „Horea, Cloşca şi Crişan” din Abrud, Florina Claudia Purcel participă la Balul Balurilor 2014 pentru a retrăi din nou experienţa primei competiţii, pentru a lega noi prietenii şi nu în ultimul rând pentru a câştiga.

Una dintre cele mai mari pasiuni ale tinerei este muzica, urmată de lectură şi teatru. Se caracterizează ca fiind o fire comunicativă, ambiţioasă şi încăpăţânată, iar concurenţa de la bal nu o sperie şi spune că „toţi suntem buni, dar la final, cei mai buni vor câştiga”.

Crede că balul o va schimba în bine şi va lega noi prietenii. Este de părere că partenerul i se potriveşte perfect „ne completăm unul pe celălalt şi asta contează cel mai mult. Suntem colegi, prieteni apropiaţi şi ne înţelegem foarte bine, de aceea cred că formăm o echipă bună!”. Timpul liber şi-l petrece cu prietenii, cu familia şi cu sora mai mică. După terminarea liceului, vrea să urmeze cursurile unei facultăţi de jurnalism.

Dacă îţi place Claudia Purcel apasă butonul „Like”, de la începutul acestui articol! Concurenta cu cele mai multe „Aprecieri”  va câştiga titlul de Miss Popularitate Ziarul Unirea dar şi premii în bani, un tricou cu Ziarul Unirea, pentru a ţine minte mereu titlul câştigat, şi o şedinţă foto cu Mihai Zmenta.

[nggallery id=1102]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: Indicatoare pe modelul ”plăcuței suedeze”, la adresa IPJ Alba, în Parcul dendrologic din Alba Iulia

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA: Indicatoare pe modelul ”plăcuței suedeze”, la adresa IPJ Alba, în Parcul dendrologic din Alba Iulia Patru indicatoare rutiere au fost inscripținonate cu mesaje obșcene la adresa IPJ Alba în Parcul Dendrologic din Alba Iulia. Imaginile, care surprind mai multe indicatoare rutiere cu mesaje vulgare către IPJ Alba, au fost trimise de un […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea