Rămâi conectat

Actualitate

Clasări pe podium pentru sportivii CS Unirea Alba Iulia la Campionatele Naţionale de Orientare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La finele săptămânii trecute, la Iași, s-au desfășurat Finalele Campionatului Național de Semimaraton(duminică, 21 aprilie) și a doua etapă a Campionatului Național de Parc-Oraș la Orientare (sâmbătă, 20 aprilie), competiții la startul căreia s-au aliniat și sportivi ai CS Unirea Alba Iulia.

Cei trei sportivi uniriști care au participat la aceste competiții au obținut rezultate cât se poate de onorabile urcând pe podium sau fiind în apropierea acestuia în fiecare dintre etape.

Clasările acestora au fost următoarele:

*Robert Muscaliuc – Juniori I – Locul 6 la Campionatul Național de Parc Oraș; Locul 3 și medalie de bronz la Campionatul Național de Semimaraton

*Tamas Bogya – Seniori – Locul 3 la Campionatul Național de Parc Oraș; Locul 4 la Campionatul Național de Semimaraton

*Radu Milea – Seniori – Locul 5 la Campionatul Național de Parc Oraș; Locul 8 la Campionatul Național de Semimaraton

Seriozitatea cu care aceștia tratează fiecare antrenament și competiție mă face să fiu mulțumit de aceste rezultate, chiar dacă știu, că fiecare dintre ei și-ar fi dorit probabil clasări mai bune. Atitudinea lor mă fac să am încredere că vor fi pretendenți serioși pentru loturile naționale ale României pentru competițiile oficiale internaționale din acest an”, a declarat Marius Anghel, instructor sportiv – Orientare la CS Unirea Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Apa de la robinet, gratuită pentru clienții restaurantelor și cantinelor

Unirea Ziarul

Publicat

în

Apa de la robinet, gratuită pentru clienții restaurantelor și cantinelor Legea nr. 96/2024 care vizează reglementarea accesului gratuit al clienților restaurantelor și cantinelor la apă potabilă de la robinet a fost oficializat săptămâna aceasta, prevederile sale urmând să se aplice începând din 18 aprilie 2024. Totuși, în forma sa finală, prevederea nu instituie o obligație […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea