Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Clădire administrativă pentru cimitirul din Colțești, comuna Rimetea: A fost solicitat aviz din partea APM Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Clădire administrativă pentru cimitirul din Colțești, comuna Rimetea: A fost solicitat aviz din partea APM Alba

Primăria comunei Rimetea a solicitat emiterea acordului de mediu de către APM Alba pentru proiectul „Construire clădire administrativă pentru deservire cimitir sat Colțești, comuna Rimetea”.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Primăria comunei Rimetea doreşte construirea unei cladiri administraive care sa deserveasca cimitirul existent.

Cladirea va avea regim de inaltime parter si va beneficia de un spatiu de depozitare in care se vor depozita uneltele necesare ingrijirii cimitirului, un birou pentru administrator si o sala multifunctionala prevazuta pentru sedinte/consilii privind administrarea cimitirului.

Se preconizează ca întregul proiect să se deruleze pe o perioadă de aproximativ 12 luni din momentul inceperii lucrarilor de construire, iar valoarea investiţiei este estimată la aproximativ 500.000 RON.

Constructia propusa va avea forma literei “L” in plan, sistemul constructiv va fi compus din elemente de beton : grinzi, stalpi, ziduri de beton armat pentru sustinerea terenului unde este cazul si zidarie de caramida.

Finisajele vor fi adaptate la specificul local: invelitoare din tigla ceramica, tenuciala alba, caramida aparenta si tamplarii de culoarea verde la exterior.

Finisajele interioare la tavane si pereti vor fi vopsele lavabile de culoare alba, faianta si gresie antiderapanta pentru incaperile P04-Depozitare si P05-Grup sanitar.

Pentru zona acoperita de intrare se va folosi gresie antiderapanta de exterior, rezistenta la inghet si intemperii iar pentru restul zonelor interioare se va folosi gresie antiderapanta de interior.

Cladirea propusa se va racorda la utilitatile existente in zona iar canalizarea se va face in regim propriu prin intermediul unei fose septice ecologice.

Amplasamentul se va amenaja si terasa in timpul lucrarilor de executie, fiind un teren cu panta mare, acesta se va consolida in timpul lucrarilor si se va amenaja astfel incat apele pluviale sa fie captate corect intrucat investitia sa nu fie afectata si de asemenea, cadrul natural sa nu fie afectat prin realizarea ei.

Avand deschidere spre doua drumuri satesti, amplasarea pe parcela a obiectivului s-a facut cat mai aproape de acestea si de asemenea, accesul pietonal in cladire se va face din drumul satesc de pe latura nord-estica a amplasamentului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Video | Nicolae Furdui Iancu, o viață închinată cântecului popular, ANIVERSAT la 45 de ani de carieră!

Bogdan Ilea

Publicat

în

Video | Nicolae Furdui Iancu, o viață închinată cântecului popular, ANIVERSAT la 45 de ani de carieră! Nicolae Furdui Iancu își aniversează 45 de ani de la începutul carierei sale, în seara de Paște, 5 mai, la TVR 1. Cântece, dansuri și multe surprize, atât pentru artist cât și pentru public urmează să fie prezentate […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea