Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

CL Alba Iulia a alocat 500.000 de lei pentru promovarea Cetății Alba Carolina în 2014

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Consilierii locali din Alba Iulia au aprobat, în ședința de marți, alocarea din bugetul municipiului a sumei de 500.000 de lei, bani necesari pentru sustenabilitatea financiară a proiectului ”Respiră aerul istoriei” în anul 2014.

Proiectul a fost implementat în perioada 2010 – 2012, în cadrul Programului Operațional Regional (POR) și vizează promovarea potențialului turistic al Cetății Alba Carolina în scopul creșterii atractivității României ca destinație turistică, prin crearea și dezvoltarea unui pachet integrat de activități de promovare și marketing.

Municipiul Alba Iulia s-a angajat să asigure, pentru o perioadă de 3 ani, sustenabilitatea proiectului după finalizarea investiției inițiale, respectiv după data de 18 ianuarie 2012, prin alocarea din bugetul propriu a sumelor necesare continuării activităților proiectului.

Fondurile alocate pentru anul 2014 vor fi folosite pentru resursele umane și dezvoltarea de noi măsuri de promovare a Cetății.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

O comună din Alba, atracție pentru flotanți! Promisiunea gratuității serviciului de colectare a gunoiului, posibilă cauză a fluxului migrator?

Unirea Ziarul

Publicat

în

O comună din Alba, atracție pentru flotanți! Promisiunea gratuității serviciului de colectare a gunoiului, posibilă cauză a fluxului migrator? 75 de români au ales Galda de Jos ca domiciliu în nici 4 luni Fluxurile migratorii moderne sunt preponderent de la sat la oraș. De aceea, este de laudă pentru o localitate rurală să înregistreze în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea