Rămâi conectat

Sport

“Cireșarii” speră într-un retur de excepție în Liga a 5-a | Sportul Livezile, una dintre cele mai iubite echipe din județ, de unsprezece ani mereu în activitate

Dan HENEGAR

Publicat

în

Echipa din Valea Aiudului, Sportul Livezile, una dintre cele mai iubite din judeţ, ce activează în Seria 1 a Ligii a V-a, aşteaptă cu mare nerăbdare returul campionatului. Deşi ocupă un loc ruşinos după un tur dezamăgitor (poziția a 10-a în ierarhie), iubitorii echipei “cireşare” nici nu concep ca echipă pe care o iubesc să nu revină pe primele poziţii, chiar dacă conducerea a optat, încă de anul trecut, pentru un lot tânăr în care îşi pune mari speranţe.

*Antrenor și medic, din 2007!

La echipa din Livezile activează, încă de la înființare, antrenorul principal Ioan Marina și medicul Adrian Mihăilă, în staff-ul tehnic mai fiind secundul Viorel Gâlea și directorul sportiv Răzvan Orlea. Având în vedere relaţia excelentă avută cu Olimpia Aiud, discuţiile din această perioadă dintre primarul comunei Horaţiu Han (fost jucător, golgheter şi preşedinte al clubului din Livezile) şi Nelutu Demeter, președintele aiudean, au dus la concretizarea a trei transferuri de senzaţie. Ne referim la “repatrierea” lui Ionel Stancu Dănciulescu (fost golgheter al “cireșarilor”) și a lui Andrei Sas (un jucător de mare valoare și foarte iubit de galerie), “cireașa de pe tort” reprezentând-o venirea lui Robert Nagy, fostul căpitan al “olimpicilor”. Alte noutăţi sunt Robert Novăcean – portar şi Cristian Fufezan, ambii de la Voinţa Stremţ, iar la capitolul plecări figurează Daniel Șimandi, revenit la Olimpia Aiud.

*Prima etapă, derby la Băgău

Prima etapă din retur, duminică, 11 martie, reprezintă un derby local, o deplasare la Băgău (ora 12.00), aşteptată cu un real interes de toţi iubitorii de fotbal din zonă. Conducerea clubului din Livezile pune la dispoziţie mijloace de transport pentru frumoasa galerie din satul cu livezi, iar aproximativ 100 de suporteri cireşari vor fi prezenţi la Băgău. “Mulţumim mult sponsorului Lin&Ema Alba Iulia care încă de la înfiinţarea echipei – anul 2007- este alături de noi. Managerul cunoscutei societăţi albaiuliene, domnul Cătălin Buzdea, merită toată admiraţia şi respectul iubitorilor de fotbal din Valea Aiudului. Un lucru îmbucurător este faptul că şi «Casa Haţegan» din Aiud a decis să sprijine fotbalul livezean din această primăvară. Bineînţeles că Primăria şi Consiliul Local Livezile asigură cea mai mare parte din bugetul necesar”, este mesajul oficialilor “cireșari” înaintea părții secunde a stagiunii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de meciuri și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea