Rămâi conectat

Curier Județean

Circa 300 de bolnavi își vor petrece Crăciunul la Spitalul din Alba Iulia. Vor servi sarmale, friptură de vită cu legume mexicane, dulciuri și fructe

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Aproximativ 300 de pacienți din Alba vor petrece sărbătorile de iarnă în Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia.

spitalul-judetean-albaPentru aceștia, bucătăria instituției va pregăti un meniu de sărbătoare. Pacienţii vor gusta sarmale pregătite diferit pentru cei fără regim alimentar şi pentru cei care au de respectat o alimentaţie mai strictă, dar şi cozonac şi portocale.

În dimineaţa de Crăciun pacienţii vor primi cacao cu lapte şi cozonac. La masa de prânz se va servi supă cu fidea şi sarmale cu carne de porc, pentru pacienţii care nu trebuie să ţină dietă. Bolnavii cu diabet vor avea sarmale cu carne de pui, iar cei pentru care se impune un regim alimentar deosebit vor servi friptură de vită cu piure de cartofi şi legume mexicane. La desert toţi cei internaţi în Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia vor primi portocale.

În seara de Crăciun se va servi cină rece cu lactate, ouă şi mezeluri.

„În fiecare an acordăm o atenţie deosebită meniului de sărbătoare. Dorim să le facem o bucurie celor care petrec Crăciunul departe de familie. Spărăm să le putem aduce un zâmbet pe buze şi anul acesta pacienţilor”a declarat asistentul dietetician Nicoleta Vesa.

Sursa spitalalba.ro 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică? Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Avram Iancu ” Alba asigură măsurile de ordine publică la evenimentele organizate în zona de competență din acest sfârșit de săptămână: • Meciul de fotbal din cadrul Ligii a III-a, dintre echipele CS Universitar Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea