Rămâi conectat

Curier Județean

Circ la Sebeș, din gelozie: Un tânăr care își bănuia soția de infidelitate, a amenințat-o cu bătaia. Femeia a chemat jandarmii s-o apere de soțul furios

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O femeie din Sebeş a avut nevoie de ajutorul jandarmilor pentru a scăpa de furia soţului gelos. Bărbatul a fost condus la sediul Secţiei de Jandarmi Sebeş şi a fost sancţionat contravenţional.

jandarmi - agresiuneIncidentul s-a petrecut marţi, 31 martie, în jurul orei 13.00, în faţa unui imobil situat pe strada Pădurenilor din municipiul Sebeş. O femeie apelat 112 şi a solicitat ajutor de urgenţă deoarece era ameninţată de soţul său. Un echipaj de jandarmerie a preluat cazul şi, în urma verificărilor efectuate, a reieşit faptul că reacţia violentă a bărbatului a survenit pe fondul bănuielilor acestuia că soţia nu-i este fidelă. Drept urmare, a înjurat-o, a jignit-o şi a ameninţat-o cu bătaia şi cu evacuarea din locuinţa comuna. Jandarmii au intervenit exact în momentul în care acesta culesese de pe jos un bolovan cu ajutorul căruia îşi acompania violenţele verbale”, a precizat Cosmin Jurcoveț, purtătorul de cuvânt al IJJ Alba.

Deoarece era extrem de agitat, a fost nevoie să fie condus la sediul Secţiei de Jandarmi Sebeş unde, după ce i s-au expus prevederile legale pe care le-a încălcat, bărbatul s-a calmat şi a acceptat să colaboreze cu forţele de ordine. Identificat ca fiind N.S. (27 de ani) a fost sancţionat contravenţional cu avertisment scris.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Indiferență crudă față de durerea animalelor: Două pisici au fost otrăvite, în cartierul albaiulian „Tolstoi”

Bogdan Ilea

Publicat

în

Indiferență crudă față de durerea animalelor: Două pisici au fost otrăvite, în cartierul albaiulian „Tolstoi” Într-un colț liniștit al cartierului Tolstoi, pe strada Septimius Severus, au avut loc în ultimele zile două evenimente, care au scos incă o dată la lumină latura întunecată a naturii umane. În decursul a opt zile, două pisici inocente au […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea