Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

CIRC în Parlament: În rolurile principale – Nicolae Bacalbașa și Florin Roman: „Mirosea violent a alcool”/”Bufonul a rămas același”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CIRC în Parlament: În rolurile principale – Nicolae Bacalbașa și Florin Roman: „Mirosea violent a alcool”/”Bufonul a rămas același”

În momentul dezbaterilor la proiectul care prevede reducerea TVA de la 19% la 16%, s-a iscat un scandal, care s-a lăsat cu un schimb de replici și jigniri între doi deputați. În rolurile principale fiind deputatul PSD Nicolae Bacalbașa și liderul de grup al PNL, Florin Roman, cei doi certându-se de la tribuna Camerei Deputaților.

În timp ce Florin Roman cerea retrimiterea legii la comisie, Nicolae Bacalbașa striga din sală, moment în care liderul de grup al PNL-ului i-a cerut să nu mai vocifereze: „Ușurel domnule Bacalbașa, aici nu e circ. E Parlamentul României. Pentru astfel de situații luați ceea ce trebuie”.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Bacalbașa a cerut drept la replica și a urmat un schimb de injurii între cei doi parlamentari.

„Vreau să spun că data trecută când nu a vrut să plece 10 minute de la microfon, mirosea violent a alcool. Acum nu l-am mirosit, nu știu, dar după discursul său pot să spun, ca medic, cu toată responsabilitatea, ca aceasta se numește din punct de vedere psihiatric delir, iar din punct de vedere al lumii din care provin se numeste mârlănie”, l-a atacat Bacalbașa pe Florin Roman.

Replica lui Roman nu a întârziat și l-a făcut pe Bacalbașa „bufon”.

„Regele a murit, trăiască regele. Bufonul a rămas același. De la bugetul de anul trecut, când se dezbătea bugetul, la o oră târzie în noapte, îmi amintesc că bufonul se auzea: „Haideți să încheiem, nu mi-am luat pastilele”. V-am adus pastilele! Poate vă liniștiți.”

surse: Digi24


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024, și-au depus candidatura 7 candidați. Până la data publicării acestui articol, doar 5 au fost validați. Candidaților Nicola Adrian de la Partidul Național […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea