Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Cinci spații comerciale din Alba închise de inspectorii antifraudă pentru neemiterea bonurilor fiscale. Au intrat peste noapte în “renovare”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Săptămâna trecută, 15-20 martie, inspectorii antifraudă au suspendat activitatea a cinci societăți comerciale din județul Alba pentru perioade între o lună şi trei luni și au aplicat amenzi în valoare totală de 72.000 de lei.

O parte dintre magazinele închise de inspectotii ANAF au intrat peste noapte “în renovare”. Astfel, pentru a acoperi afișul lipit de cei de la antifraudă pe ușa spațiului comercial, cu textul: “Activitate suspendată de antifraudă/ANAF pentru neemiterea bonurilor fiscale”, patronii au lipit afișe de dimensiuni mai mari cu “RENOVARE”.

ANAF a anunțat că astfel de controale vor continua iar comercianții care nu respectă legea privind aparatele de marcat electronice fiscale şi nu emit bonuri vor suporta rigorile legii.

În cele șase zile, inspectorii antifraudă fiscală au închis, în judeţele Transilvaniei, nu mai puţin de 38 de firme şi au dat amenzi care, împreună, se ridică la valoarea de de 845.000 de lei.În aceași perioadă, la nivel naţional, inspectorii FISCULUI au suspendat activitatea a peste 170 de firme pentru perioade între o lună şi trei luni şi au dat amenzi de peste 4 milioane de lei.

B.P.

sursa: voceatransilvaniei.ro

foto: turnulsfatului.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanțe remarcabile ale elevilor de la Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Simion Ștefan” Alba Iulia: Șapte premii la etapa națională a Olimpiadei de Limbi clasice – Greaca Veche, Latină

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanțe remarcabile ale elevilor de la Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Simion Ștefan” Alba Iulia: Șapte premii la etapa națională a Olimpiadei de Limbi clasice – Greaca Veche, Latină La etapa națională a Olimpiadei de Limbi clasice: Greacă Veche, Latină, desfășurată în perioada 25 – 28 aprilie a.c., la Timișoara, cei nouă elevi ai Seminarului Teologic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea