Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Cinci noi decese provocate de gripă: Bilanțul în acest sezon a urcat la 23. Ultima victimă avea doar 26 de ani

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Cinci noi decese provocate de gripă: Bilanțul în acest sezon a urcat la 23. Ultima victimă avea doar 26 de ani

5 noi decese provocate de gripă au fost confirmate astăzi, printre victime aflându-se un bărbat de 26 de ani din Prahova, o femeie de 38 de ani din Sibiu și un bărbat de 41 de ani din Constanța, anunță Centrul Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului Național de Sănătate Publică.

Toți sufereau și de alte afecțiuni și nu erau vaccinați împotriva gripei. Numărul total de decese cauzate de gripă în acest sezon a urcat la 23.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

5 noi decese din cauza virusului gripal, confirmate vineri, în urma efectuării analizelor de laborator:

19. Femeie in varsta de 38 de ani, din jud.Sibiu, avand conditii medicale preexistente, dar nevaccinata anti-gripal, confirmata cu virus gripal tip A, subtip H3.
Data decesului: 26.01.2020

20. Barbat in varsta de 67 de ani, din jud.Ilfov, avand conditii medicale preexistente, dar nevaccinat anti-gripal, confirmat cu virus gripal tip A, subtip (H1)pdm09.
Data decesului: 06.02.2020

21. Barbat in varsta de 41 de ani, din jud.Constanta, avand conditii medicale preexistente si antecedente vaccinale necunoscute, confirmat cu virus gripal tip A, subtip H3.
Data decesului: 01.02.2020

22. Femeie in varsta de 44 de ani, din jud.Dolj, avand conditii medicale preexistente si antecedente vaccinale necunoscute, confirmata cu virus gripal tip A, subtip (H1)pdm09.
Data decesului: 05.02.2020

23. Barbat in varsta de 26 de ani, din jud.Prahova, avand conditii medicale preexistente, dar nevaccinat anti-gripal, confirmat cu virus gripal tip A, subtip (H1)pdm09.
Data decesului: 07.02.2020.

Autoritățile au declarat ieri epidemie de gripă în România, pentru al doilea an consecutiv. Motivul este că în ultima săptămână s-a înregistrat o creștere de peste 99% a numărului de îmbolnăviri, dublu față de nivelul așteptat. În țara noastră s-au înregistrat în ultima săptămână peste 7.000 de cazuri de gripă, a anunțat Centrul Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului Național de Sănătate Publică.

În urmă cu un an, România a fost afectată de o epidemie de gripă soldată cu aproape 200 de decese.

sursa: hotnews.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

PENSII 2024: Ce penalizări se aplică de la 1 septembrie pentru pensionarea anticipată. Explicații oficiale

Ziarul Unirea

Publicat

în

PENSII 2024: Ce penalizări se aplică de la 1 septembrie pentru pensionarea anticipată. Explicații oficiale Noua lege a pensiilor prevede că stagiul minim de cotizare se va majora în funcție de evoluția speranței de viață din România și va elimina pensia anticipată fără penalizări. Potrivit legii, stagiul minim de cotizare contributiv este de 15 ani […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea