Rămâi conectat

Ştirea zilei

Cimitirul Municipal Alba Iulia se extinde: Acces din strada Dealul Furcilor și amenajarea zonei de servicii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Consilierii locali din Alba Iulia vor avea de aprobat în ședința de marți, 28 iulie 2020, documentațiea PUZ – EXTINDERE ȘI REGLEMENTĂRI ZONA SERVICII PENTRU CIMITIRUL MUNICIPAL, de pe b-dul Încoronării.

Lucrările prevăd două obiective și anume:

Obiectiv I: extinderea cimitirului municipal în partea de vest cu acces din strada Dealul Furcilor.

Obiectiv II: reglementarea unei zone de servicii care va deservii cimitirul (clădire servicii pentru cimitirul municipal) și amenajările aferente – alei carosabile, pietonale, parcări, amenajări de zone verzi și care se află localizată între strada Take Ionescu și B-dul Încoronării.

Organizarea circulației, accese, parcaje

În prezent, circulația majoră bine determinată se desfășoară pe B-dul Încoronării, de unde se face și accesul la Cimitirul Municipal și strada Dealul Furcilor, de unde există un al doilea acces în zona superioară a cimitirului.

Circulația in interiorul cimitirului se face prin intermediul aleilor auto și pietonale existente.

Zona de servicii va avea o clădire multifuncțională deservită de două parcări și anume una publică cu capacitate de 22 locuri și cu acces pe sens unic din B-dul Încoronării și o altă parcare privată (deservește administrația centrului multifuncțional 4 locuri), cu acces din strada Take Ionescu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 23 APRILIE 2024: 564 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș

Ziarul Unirea

Publicat

în

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 23 APRILIE 2024: 564 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectați AJOFM Alba, secțiunea Persoane fizice – Locuri de muncă vacante sau se pot prezenta la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea