Cimitirul Municipal Alba Iulia se extinde: Acces din strada Dealul Furcilor și amenajarea zonei de servicii

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Consilierii locali din Alba Iulia vor avea de aprobat în ședința de marți, 28 iulie 2020, documentațiea PUZ – EXTINDERE ȘI REGLEMENTĂRI ZONA SERVICII PENTRU CIMITIRUL MUNICIPAL, de pe b-dul Încoronării.

Lucrările prevăd două obiective și anume:

Obiectiv I: extinderea cimitirului municipal în partea de vest cu acces din strada Dealul Furcilor.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Obiectiv II: reglementarea unei zone de servicii care va deservii cimitirul (clădire servicii pentru cimitirul municipal) și amenajările aferente – alei carosabile, pietonale, parcări, amenajări de zone verzi și care se află localizată între strada Take Ionescu și B-dul Încoronării.

PMP - Alegeri parlamentare 2020
Organizarea circulației, accese, parcaje

În prezent, circulația majoră bine determinată se desfășoară pe B-dul Încoronării, de unde se face și accesul la Cimitirul Municipal și strada Dealul Furcilor, de unde există un al doilea acces în zona superioară a cimitirului.

Circulația in interiorul cimitirului se face prin intermediul aleilor auto și pietonale existente.

Zona de servicii va avea o clădire multifuncțională deservită de două parcări și anume una publică cu capacitate de 22 locuri și cu acces pe sens unic din B-dul Încoronării și o altă parcare privată (deservește administrația centrului multifuncțional 4 locuri), cu acces din strada Take Ionescu.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419