Rămâi conectat

Sport

CIL Blaj, eliminată în sferturile de finală Under 19! Echipa din „Mica Romă”, eșec după ce a condus 2-0 și adversarii în inferioritate numerică!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CIL Blaj, eliminată în sferturile de finală Under 19, după eșecul din Sălaj cu Inter Cizer! Echipa din „Mica Romă”, înfrângere după ce a condus 2-0, iar adversarii au rămas în inferioritate numerică!

CIL Blaj a fost eliminată în sferturile de finală ale Campionatului Under 19, după ce a pierdut în deplasare, scor 2-4 (2-1), cu Inter Cizer (Sălaj), la finele unui joc halucinant. Vizitatorii au început perfect, au avut avantaj de două goluri, reușite semnate de Cr. Ioo (17) și Cioancă (22), ba mai mult oponenții au rămas în inferioritate numerică, printr-un cartonaș roșu primit în minutul 32. Chiar dacă zălăuanii au redus ecartul în prelungirile primului mitan (45+1), nimic nu anunța un act secund de coșmar pentru formația din „Mica Romă”. Formația din Crasna, pregătită de Florin Morar, la prima reprezentație în fața fanilor din cele trei runde eliminatorii, s-a descătușat și a mai punctat în 3 rânduri, profitând de căderea inexplicabilă a adversarilor, care au evoluat modest! Astfel, CIL Blaj a ratat șansa să intre în „careul de ași” la acest nivel competițional, așa cum a reușit în urmă cu 5 ani Olimpia Aiud.

CIL: Andrei Hîrceagă – Antonio Mococian, Fabian Lațiu, Eduard Cîmpean/ cpt, Marius Moldovan, Darius Roșian, Cristian Ioo, Nicolae Țântea, Cosmin Ioo, Daniel Schoppner, Fabio Cioancă; rezerve Răzvan Ivașcă, Alexandru Guță, Andrei Lața, Sebastian Costea, Eduard Cristea. Antrenor Adrian Damian.

Inter Cizer a avut 26 de victorii din tot atâtea jocuri în campionatul județean și un golaveraj incredibil 211-7, iar în tururile precedente a trecut, în deplasare, de CA Oradea (5-0) și Plimob Sighetu Marmației (4-2).

Câştigătoarele din sferturi se califică în semifinale, fază în care se joacă tur-retur, pe 15 şi 22 iunie, în timp ce finala va avea loc pe teren neutru, pe 27 iunie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CIL Blaj, victorie în primul amical, 5-2 cu „U” Cluj Under 18 | Goluri înscrise de jucători nou-veniți, uniriștii C. Cristea și P. Codrea sub comanda lui Tătar

Dan HENEGAR

Publicat

în

CIL Blaj, victorie în primul amical, 5-2 cu „U” Cluj Under 18 | Goluri înscrise de jucători nou-veniți, uniriștii C. Cristea și P. Codrea sub comanda lui Tătar CIL Blaj, nou-promovata în Liga 3, a câștigat primul joc de verificare, 5-2 (2-0) cu „U” Cluj Under 18, formație pregătită de albaiulianul George Țălnar. Golurile echipei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea