Rămâi conectat

Curier Județean

Chiciura depusă pe reţeaua electrică între Sebeş şi Cugir a dus la întreruperea curentului electric în mai multe localităţi

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În această dimineaţă, timp de mai bine de o oră, a avut loc o pană de curent care a condus la sistarea furnizării energiei electrice în localităţile Cugir, Şibot, Balomir, Săliştea şi Tărtăria.

Potrivit reprezentanţilor RENEL de la punctul de lucru Cugir, defecţiunea s-a produs la reţeaua de înaltă tensiune între Sebeş – Cugir care a cedat ca urmare a depunerii de chiciură pe suprafaţa firelor electrice. Situaţia creată a determinat racordarea localităţilor afectate la o altă reţea de înaltă tensiune până la remedierea defecţiunilor produse pe reţeaua electrică Sebes-Cugir.

  „Sperăm ca problema de pe reţeaua Sebeş-Cugir să fie remediată şi pusă în funcţiune cât mai repede posibil sperând să nu se mai repete situaţia de azi dimineaţă, iar consumatorii să-şi petreacă în linişte şi fără surprize neplăcute sărbătorilre de Crăciun”, ne-a declarat unul dintre reprezentanţii Staţiei electrice din Cugir.  (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea